Search found 166 matches

by maxxer
Thu Jun 04, 2020 10:52 am
Forum: Administrators
Topic: [Resolved] ERROR: Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086
Replies: 41
Views: 21992

Re: [Resolved] ERROR: Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086

If I'm not mistaken you can test the certs wherever you want but for deployment they must be in the /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial directory. Not that I know, they get copied by the tool. IIRC you only have to place the key there. Your error is because you're passing too many params, the deploy ...
by maxxer
Sun May 31, 2020 8:12 pm
Forum: Administrators
Topic: [Resolved] ERROR: Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086
Replies: 41
Views: 21992

Re: [Resolved] ERROR: Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086

dwfallin wrote:sounds like regenerating certs should fix it? still looking...


probably regenerating the certs using the new intermediate will work
by maxxer
Sat May 30, 2020 4:26 pm
Forum: Administrators
Topic: [Resolved] ERROR: Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086
Replies: 41
Views: 21992

Re: [Resolved] ERROR: Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086

I have a freshly installed server, running smooth for one month, that out of the blue started throwing this error today. Unable to start TLS: SSL connect attempt failed error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed when connecting to ldap master. The certificate e...
by maxxer
Fri May 29, 2020 9:25 am
Forum: Administrators
Topic: 8.8.15: very slow when accessing shared folders
Replies: 4
Views: 1559

Re: 8.8.15: very slow when accessing shared folders

Thanks again for the suggestion, some users reported significant improvement now.

I found this old thread with the same problem and your suggestion.
There's also an open bug
by maxxer
Fri May 29, 2020 8:06 am
Forum: Administrators
Topic: Virus scan notification for EVERY email
Replies: 0
Views: 334

Virus scan notification for EVERY email

Hi. I just noticed an 8.8.12 installation where admin@ is receiving a mail notification for EVERY scanned message. Body has the following: No viruses were found. Content type: Unchecked Internal reference code for the message is 18578-10-2/uXjMqUPUnkZr ... Subject: Message from "aaaaa" Not...
by maxxer
Wed May 27, 2020 4:35 am
Forum: Administrators
Topic: 8.8.15: very slow when accessing shared folders
Replies: 4
Views: 1559

Re: 8.8.15: very slow when accessing shared folders

Thanks for the suggestion, it's hard to tell as the problem happens intermittently during the day but wiping sort horder might have had some impact. The folder opening is still slow, occasionally it improved a bit but it's not definitely resolved. What makes me crazy is that opening the same mailbox...
by maxxer
Thu May 21, 2020 3:50 pm
Forum: Administrators
Topic: 8.8.15: very slow when accessing shared folders
Replies: 4
Views: 1559

Re: 8.8.15: very slow when accessing shared folders

I found the query being dead slow is this: SELECT mi.id, mi.type, mi.parent_id, mi.folder_id, mi.prev_folders, mi.index_id,mi.imap_id, mi.date, mi.size, mi.locator, mi.blob_digest, mi.unread, mi.flags, mi.tag_names, mi.subject,mi.name, mi.metadata, mi.mod_metadata, mi.change_date, mi.mod_content, mi...
by maxxer
Thu May 21, 2020 10:22 am
Forum: Administrators
Topic: 8.8.15: very slow when accessing shared folders
Replies: 4
Views: 1559

8.8.15: very slow when accessing shared folders

Hi. We recently migrated an old 8.0.5 to 8.8.15 on a new server (more powerful). Since the migration users accessing shared (mounted) accounts experience an extremely slow Web UI into those folders, sometimes locking the browser, sometimes hanging with the "loading" dialog. Logging into th...
by maxxer
Wed May 06, 2020 11:48 am
Forum: Administrators
Topic: Bug #108811 on Zimbra9 modern ui
Replies: 7
Views: 1160

Re: Bug #108811 on Zimbra9 modern ui

Well if they haven't implemented the Attach files from original messages then it's probably not happening in the new UI ;)

BTW I didn't get you last sentence. You like the new interface but usually you don't like changes? :D
by maxxer
Wed May 06, 2020 6:33 am
Forum: Administrators
Topic: Bug #108811 on Zimbra9 modern ui
Replies: 7
Views: 1160

Re: Bug #108811 on Zimbra9 modern ui

Try an email with inline images and a real attachment. thanks again

Go to advanced search