Search found 25420 matches

by phoenix
Wed Nov 21, 2018 3:36 pm
Forum: Administrators
Topic: [Solved] Aliases doesn't receive any emails from the internet
Replies: 4
Views: 260

Re: Aliases doesn't receive any emails from the internet

randomizedname wrote:Thank you for your responses. It revealed that it wasn't a problem with Zimbra but with configuration of the server from which I was testing :)
Glad you've resolved it and thanks for the feedback. :)
by phoenix
Wed Nov 21, 2018 12:33 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra SMTP
Replies: 1
Views: 82

Re: Zimbra SMTP

I don't know what you mean by
I tried to link my zimbra server with openproject
, if you're talking about relaying then have you read the wiki page an how to do that (with authentication) or any of the forum threads on the subject? If you haven't I'd suggest you start by reading those.
by phoenix
Wed Nov 21, 2018 11:46 am
Forum: Zimlets
Topic: I have an error with the query !
Replies: 2
Views: 234

Re: I have an error with the query !

vuducanha2 wrote:II corrected this error, expecting the administrator to remove this post for me :D :D :D :D :D
We don't remove posts from the forums, as this is a Community forum it might be helpful for future visitors to explain your resolution for this problem. ;)
by phoenix
Wed Nov 21, 2018 10:05 am
Forum: Administrators
Topic: setup multiple domain on a single server
Replies: 9
Views: 583

Re: setup multiple domain on a single server

dl.perez wrote:Yes I am running behind a firewall.
In that case you would need a Split DNS configured to ensure that ZCS gets it's mail delivered correctly or have you already done that?
by phoenix
Wed Nov 21, 2018 6:50 am
Forum: Administrators
Topic: setup multiple domain on a single server
Replies: 9
Views: 583

Re: setup multiple domain on a single server

First of all, you didn't include any MX record info in there as described in the wiki article. Second, in this context, "mail.seconddomain.com" is not a domain it's a hostname. You need valid DNS MX & A records for each of the domains you you host i.e. 'domain1.com' (the primary domain...
by phoenix
Tue Nov 20, 2018 7:46 pm
Forum: Migration
Topic: ZCS 8.8.9 : CentOS to Ubuntu
Replies: 2
Views: 243

Re: ZCS 8.8.9 : CentOS to Ubuntu

The ZeXtras Migration Tool is free to use for thirty days and ZeXtras are quite happy about it. :) As CentOS is working I wouldn't bother with the move but then I've always used CentOS without problems. RHEL is also the most used distribution for ZCS as far as I know, if that means anything, but I'm...
by phoenix
Tue Nov 20, 2018 3:55 pm
Forum: Administrators
Topic: [Solved] Aliases doesn't receive any emails from the internet
Replies: 4
Views: 260

Re: Aliases doesn't receive any emails from the internet

You should always give the ZCS version that's in use by posting the full output of the following command: zmcontrol -v There isn't much to say about this other than if this really were the case then I'm guessing we would have hear d about it a long time ago. FWIW, I've used aliases on my accounts si...
by phoenix
Tue Nov 20, 2018 9:41 am
Forum: Users
Topic: Filter - no "Forward to" option
Replies: 20
Views: 10319

Re: Filter - no "Forward to" option

maxxer wrote:zmprov does look like in your example.
and now the option appeared :?
Ah, we live in an age of magic! I'm glad that it's 'appeared' and I wish I knew how to get it to appear like that. :)
by phoenix
Tue Nov 20, 2018 6:26 am
Forum: Administrators
Topic: setup multiple domain on a single server
Replies: 9
Views: 583

Re: setup multiple domain on a single server

That doesn't tell us much, you're going to have to give a bit more detail than that. Go to the Split DNS wiki article and run the relevant dig commands, as shown in the 'Verify....' section of the article, for all your domains then post the output here.
by phoenix
Mon Nov 19, 2018 6:34 pm
Forum: Administrators
Topic: Sync Your Gmail and Zimbra Calendars ?
Replies: 2
Views: 422

Re: Sync Your Gmail and Zimbra Calendars ?

The attribute doesn't exist either on 8.8.8_P10. Is the blog innacurate? You can see from the blog post that the response from Zimbra to user comments that '....this did not work' was to point people to these forums for a "quick answer". Unfortunately there appears to be nobody here that ...

Go to advanced search