Search found 51 matches

by Mo_Hong
Tue Jul 01, 2014 6:13 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra Cluster
Replies: 2
Views: 576

Zimbra Cluster

Good day Zimbra Forum,We are working to build a Zimbra HA Cluster (2 nodes), using DRDB - COROSYNC - PACEMAKER, right now we have almost all up and running exept for one thing, the zimbra server does not start on node 2. In our setup "/opt" holds the zimbra app when we switch the cluster t...
by Mo_Hong
Tue May 27, 2014 12:14 pm
Forum: Administrators
Topic: Errors creating new accounts/mailboxes
Replies: 5
Views: 1035

Errors creating new accounts/mailboxes

Hi Community,We are having the following problem when creating new accounts, this is happening with every account we are trying to create, with admin priviledges or not. The CLI shows the account has been created, but when you try to loggin on the webgui it shows an error that the account does not e...
by Mo_Hong
Wed Dec 28, 2011 9:01 pm
Forum: Administrators
Topic: Allowing Users to Add Personas In Alias Domains
Replies: 9
Views: 2160

Allowing Users to Add Personas In Alias Domains

Has anyone solved this issue. I'm trying to setup a Persona, from a different domain (domain B) that is hosted on the same ZCS as our main domain (domain A), to send mail with it. I have setup an alias account on domain B that is targeted to my primary mailbox on domain A. I sent over an email a...
by Mo_Hong
Wed Jun 22, 2011 10:40 am
Forum: Administrators
Topic: zmhostname - outgoing mail problems
Replies: 18
Views: 1408

zmhostname - outgoing mail problems

Hi Bill, we have to take everything back to step 1, nothing was really working so we have to put the erroneous hostname again. I'll have to check things over again to see if it's possible to change the hostname without loosing all services.
Thanks,

Ed
by Mo_Hong
Wed Jun 22, 2011 9:49 am
Forum: Administrators
Topic: zmhostname - outgoing mail problems
Replies: 18
Views: 1408

zmhostname - outgoing mail problems

Also we cannot access the WebGUI or the Web Admin Interface.
by Mo_Hong
Wed Jun 22, 2011 9:47 am
Forum: Administrators
Topic: zmhostname - outgoing mail problems
Replies: 18
Views: 1408

zmhostname - outgoing mail problems

Ok, we are fixing the memcache and imapproxy disable/uninstall. Now, after changing the hostname all mailboxes appear in the form of user@hostname.domain.com and is not sending mail to the users.
by Mo_Hong
Wed Jun 22, 2011 9:28 am
Forum: Administrators
Topic: zmhostname - outgoing mail problems
Replies: 18
Views: 1408

zmhostname - outgoing mail problems

Whe we did a fresh install, this services IMMAPPROXY and memchache where not installed, but after we migrated the data from the old server, they started to appear as services on the ZCS.
by Mo_Hong
Wed Jun 22, 2011 9:21 am
Forum: Administrators
Topic: zmhostname - outgoing mail problems
Replies: 18
Views: 1408

zmhostname - outgoing mail problems

On zimbra.log we have:
authentication against url 'https://domain.com:7071/service/admin/soap/' caused error 'curl_easy_perform: error(6): Couldn't resolve host 'domain.com''
by Mo_Hong
Wed Jun 22, 2011 9:15 am
Forum: Administrators
Topic: zmhostname - outgoing mail problems
Replies: 18
Views: 1408

zmhostname - outgoing mail problems

We tried regenerating the certs, but gave us errors.
by Mo_Hong
Wed Jun 22, 2011 9:09 am
Forum: Administrators
Topic: zmhostname - outgoing mail problems
Replies: 18
Views: 1408

zmhostname - outgoing mail problems

We have made the change, but we are still facing some issues. Here is the process:[zimbra@correo ~]$ /opt/zimbra/libexec/zmsetservername -n correo.domain.com Getting local config zimbra_home=/opt/zimbra Getting local config zimbra_server_hostname=domain.com Getting local config ldap_is_master=true G...

Go to advanced search