Search found 142 matches

by 1215vavai
Tue Feb 18, 2014 3:34 pm
Forum: Administrators
Topic: 'Not spam' items keep going to Junk folder anyhow
Replies: 23
Views: 1806

'Not spam' items keep going to Junk folder anyhow

[quote user="zim_mike"]Here is a header from one I have flagged as Not Spam at least 30 times now.X-Virus-Scanned: amavisd-new at mydomain.com X-Spam-Flag: YES X-Spam-Score: 3.881 X-Spam-Level: *** X-Spam-Status: Yes, score=3.881 tagged_above=-10 required=0.4 tests=[BAYES_00=-1.9, CK_HELO_...
by 1215vavai
Tue Feb 18, 2014 2:54 am
Forum: Administrators
Topic: Tips : Improving Zimbra Security
Replies: 1
Views: 383

Tips : Improving Zimbra Security

Hi,I would like to share what I've implemented on Zimbra to prevent spam or fake mail which may cause our mail server being blacklisted by RBL due to compromised account.Sender Must Login/Zimbra Restricted SenderImplementing PolicyD on Zimbra ServerImproving Zimbra Mail Server Security with Fail...
by 1215vavai
Tue Feb 18, 2014 2:43 am
Forum: Administrators
Topic: 'Not spam' items keep going to Junk folder anyhow
Replies: 23
Views: 1806

'Not spam' items keep going to Junk folder anyhow

[quote user="zim_mike"]Here is something bizarre.For example, I have emails which come in from various forums and they end up in the Junk folder. Every single time they arrive, they go to the Junk folder and each and every time, I click them as 'not spam'. Yet, each and every time,...
by 1215vavai
Mon Feb 17, 2014 6:22 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Installation on i386 question
Replies: 7
Views: 1049

Installation on i386 question

Hi, [quote user="commandlinekid"]What about the one 32 bit option I see on the zimbra site to install version 7-something?[/QUOTE] The 32 bit version was deprecated and would not be updated on next version. You can go with this but considering all binary using older version of each OS : Op...
by 1215vavai
Mon Feb 17, 2014 6:15 pm
Forum: Administrators
Topic: Reset User Password
Replies: 4
Views: 572

Reset User Password

Hi,
[quote user="DastagiriReddy"]Hi Bill,
i tried to reset the password in Actice Directory server also..but no luck..Please help me
Thanks[/QUOTE]
Please check your external authentication settings on Zimbra Admin, does the configuration using Active Directory or using LDAP server either?
by 1215vavai
Mon Feb 17, 2014 6:10 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Installation on i386 question
Replies: 7
Views: 1049

Installation on i386 question

[quote user="commandlinekid"]Question: I have an old machine running Zimbra 5, with a small amount of mail, but important none the less. I want to put on it 8.06. It's an i386 machine. Is this possible?I just installed Ubuntu 12.04.4 for i386 and it works fine as an OS. Also, I install...
by 1215vavai
Fri Feb 14, 2014 2:33 pm
Forum: Administrators
Topic: Total server failure!!!
Replies: 2
Views: 425

Total server failure!!!

[quote user="ndessouky"]Hello,I was trying to backup my Zimbra mail server and since i have no previous experiment, i wanted to archive all data for less space on storage -the disk usage was at 88%- then i typed the command tar -cvf /dev/sdb /opt/zimbraand it started normally, but after a ...
by 1215vavai
Thu Feb 13, 2014 6:20 am
Forum: Administrators
Topic: Zimbra fails at starting ldap
Replies: 7
Views: 1076

Zimbra fails at starting ldap

Most of Zimbra LDAP problems with the above error messages are caused by an expired SSL certificate but I got similar problem last month due to insufficient disk space for root folder. i know it would be odd but could you please check disk space for root or others partition or paste the result or er...
by 1215vavai
Thu Feb 13, 2014 6:12 am
Forum: Administrators
Topic: 4.6.0 alias expansion error
Replies: 4
Views: 3127

4.6.0 alias expansion error

Hi,[quote user="davi.santos"]Hello everyone, I'm not sure if this is the right place, if not, i'm sorry, but here's the problem. When we try to send e-mail to a distlist, specifically 2 different s distlists, we had the error 4.6.0 alias expansion.I checked before and some peop...
by 1215vavai
Wed Feb 12, 2014 7:47 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Missing prerequisites on Zimbra install on Ubuntu 12.0.4 (virtualbox)
Replies: 2
Views: 648

Missing prerequisites on Zimbra install on Ubuntu 12.0.4 (virtualbox)

Hi,[quote user="bcPaul"]I have a fresh VirtualBox install of Ubuntu Server ver 12.0.4 64 bit. (Windows server 2012 host OS) Attempted to install the free version of Zimbra 8.0.6 GA 64 bit Collaboration Open Source Edition and got to the "checking for prerequisites"FOUND: NPTL FOU...

Go to advanced search