Search found 10 matches

by cciardi
Tue May 20, 2008 10:09 am
Forum: Installation and Upgrade
Topic: postdrop fail to create file after upgrade to 5.0.3
Replies: 23
Views: 2149

postdrop fail to create file after upgrade to 5.0.3

ZCS 5.0.5 Open Source on CentOS 5 upgraded from 5.0.2 I ran into the same problem with mail not being sent through the system mta at the command line or through php scripts./etc/postfix/main.cf did not have the correct directory for 'queue_directory' queue_directory = /opt/zimbra/postfix/spo...
by cciardi
Thu May 08, 2008 11:12 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] "Enable POP clear text login" doesn't work in Zimbra Proxy
Replies: 4
Views: 795

[SOLVED] "Enable POP clear text login" doesn't work in Zimbra Proxy

Take the '=' sign out of the code line. so line should read. Thanks for the quick fix. I also ran into the same issue with IMAP and clear text login. Second code line addresses that. Code: zmprov ms zcs.server.name zimbraReverseProxyPop3StartTlsMode onzmprov ms zcs.server.name zimbraReverseP...
by cciardi
Sat Apr 05, 2008 10:25 am
Forum: Migration
Topic: zimbra to zimbra account migration
Replies: 4
Views: 380

zimbra to zimbra account migration

I'm hosting abc.com on my ZCS 5.0.2 server. One of my clients decided their going to need their own ZCS server. Migrating via IMAP should be without issue. My question is,
Would each Zimbra user web configurations/contact list be carried over if I migrated all thier current folders via IMAPsync?
by cciardi
Tue Jan 22, 2008 9:54 am
Forum: Users
Topic: Outlook with alias - send as
Replies: 1
Views: 481

Outlook with alias - send as

Zimbra webmail rocks because it allows you to "send as" any of your aliases just by pulling down a menu. Anyone know of some plugin for Outlook that would allow this? I can setup each alias under seperate logins for outlook to get the pulldown I'm looking for. But then it's running...
by cciardi
Wed Dec 05, 2007 1:42 pm
Forum: Administrators
Topic: calendar- meeting notices auto sent
Replies: 1
Views: 178

calendar- meeting notices auto sent

Zimbra 5.0rc2 Within zimbra webmail, when a meeting notice is accepted or denied, an email is automatically sent to the meeting organizer. I thought in previous versions that you were prompted to:Edit the response before sending Send the response now Don't send a responseor something similar to ...
by cciardi
Thu Oct 04, 2007 10:17 am
Forum: Administrators
Topic: ZCS 5.0b3 some stats broken
Replies: 4
Views: 341

ZCS 5.0b3 some stats broken

I spent a lot of time trying to get it to work but just kept coming up short. The good thing was I got a really good feeling how the stats work and a much better understanding of the subsystems of Zimbra.It appears that stats are not the priority as of right now, and I can't blame them, I prefer...
by cciardi
Tue Sep 18, 2007 6:52 pm
Forum: Administrators
Topic: Can not edit user in admin console
Replies: 1
Views: 248

Can not edit user in admin console

Just one user I can not edit or delete their account. ZCS 5.0b3 on CentOS5. Error is as follows. Message: mountpoint loop detected Error code: service.TOO_MANY_HOPS Method: ZmCsfeCommand.prototype.invoke Details:soap:SenderAlso get the following when trying to perform through zmprov. zmprov da user@...
by cciardi
Thu Sep 13, 2007 9:39 am
Forum: Administrators
Topic: ZCS 5.0b3 some stats broken
Replies: 4
Views: 341

ZCS 5.0b3 some stats broken

No stats are being produced under messages count and message volume ie. no gifs are showing up. The spam and disk stats are working fine. In the db/work folder there are no gifs with mta.$hostname.I think I've traced it to missing data in the zimbra_logger db with at least the hostname missing f...
by cciardi
Mon Aug 20, 2007 12:08 pm
Forum: Administrators
Topic: ZCS_5.0beta2 'Stats' Service
Replies: 11
Views: 846

ZCS_5.0beta2 'Stats' Service

Got my install running pretty well on CentOS5, but also seeing exact same issue above. No stats being generated. Is there a solution?
by cciardi
Thu Aug 16, 2007 8:10 pm
Forum: General Questions
Topic: zdesktop .53 windows links broken?
Replies: 0
Views: 278

zdesktop .53 windows links broken?

Working great other than hyperlinks or item's the webclient would create a link for are nonexistant with the desktop. Is this feature not included or is there somewhere to turn it on? I couldn't find it.

Go to advanced search