Search found 31 matches

by MightyGorilla
Thu Jun 14, 2018 12:02 pm
Forum: Administrators
Topic: Allowing specific internal sender addresses through the MTA without a mailbox
Replies: 5
Views: 269

Re: Allowing specific internal sender addresses through the MTA without a mailbox

For now, disabling zimbraMtaSmtpdRejectUnlistedSender resolved the problem, but that setting certainly isn't what started the problem, as I'm the only one here that could have changed it, and I didn't.
If anyone has a preferred method for handling these types of senders, I'd love to hear it.
by MightyGorilla
Wed Jun 13, 2018 6:28 pm
Forum: Administrators
Topic: Allowing specific internal sender addresses through the MTA without a mailbox
Replies: 5
Views: 269

Re: Allowing specific internal sender addresses through the MTA without a mailbox

Thanks David- Yeah, That's how we've had them setup in Zimbra for many years. Now, the MTA seems to still allow the devices to submit messages, but rejects the messages afterward for having a sender address that doesn't exist on the Zimbra server. I certainly don't want to create a bunch of mailboxe...
by MightyGorilla
Wed Jun 13, 2018 3:23 pm
Forum: Administrators
Topic: Allowing specific internal sender addresses through the MTA without a mailbox
Replies: 5
Views: 269

Re: Allowing specific internal sender addresses through the MTA without a mailbox

I see that I can disable zimbraMtaSmtpdRejectUnlistedSender, but it would be nice to only allow certain senders...
by MightyGorilla
Wed Jun 13, 2018 3:16 pm
Forum: Administrators
Topic: Allowing specific internal sender addresses through the MTA without a mailbox
Replies: 5
Views: 269

Allowing specific internal sender addresses through the MTA without a mailbox

I'll admit this feels like a really dumb question- and there may be a simple term for this concept, but I'm not aware of it, so my searches were fruitless. :( We have a pretty common scenario of hardware devices that may periodically send internal notifications to a few administrative email addresse...
by MightyGorilla
Fri Feb 03, 2017 8:46 pm
Forum: General Questions
Topic: Auto Complete Fails
Replies: 6
Views: 3517

Re: Auto Complete Fails

Ultimately I had to move the user off Zimbra Desktop after a couple weeks of attempting to resolve this.
by MightyGorilla
Thu Jan 26, 2017 1:59 pm
Forum: General Questions
Topic: Auto Complete Fails
Replies: 6
Views: 3517

Re: Auto Complete Fails

So I haven't found a solution, but discovered a bit more after a few days of trial & error. I was able to reproduce the "autocomplete failed" scenario on a different system by removing the index for the GAL. AppData\Local\Zimbra\Zimbra Desktop\index\0\#\ (where # is the correct index v...
by MightyGorilla
Tue Jan 24, 2017 3:16 pm
Forum: General Questions
Topic: Asking for the credentials of the domain Im emailing
Replies: 5
Views: 5732

Re: Asking for the credentials of the domain Im emailing

I've been trying to find an answer to this as well. It seemingly starts happening at random with one of our users. In our case, our message is only slightly different, *...The site says: "Zimbra"* If the user enters their credentials for our Zimbra server, the message seems to go away for ...
by MightyGorilla
Thu Jan 19, 2017 3:30 pm
Forum: General Questions
Topic: Auto Complete Fails
Replies: 6
Views: 3517

Re: Auto Complete Fails

Just an extra note of interest: When you click the GAL Resync button in the ZD Setup screen, it doesn't even always resync. The ZD logs sometimes show: "Resync skipped" with something about how the previous sync was recent, and it doesn't need to sync. So this doesn't seem to necessarily f...
by MightyGorilla
Wed Jan 18, 2017 9:47 pm
Forum: General Questions
Topic: Auto Complete Fails
Replies: 6
Views: 3517

Re: Auto Complete Fails

Is this truly the only solution for a corrupted cache of the GAL on Zimbra Desktop? Surely there's just one file or directory within the AppData directory that contains this info... I have a user with this problem, but they have local folders as well (quite large), so I'm not just going to blow away...
by MightyGorilla
Wed Nov 09, 2016 3:17 pm
Forum: General Questions
Topic: Configure Backups broken?
Replies: 4
Views: 1309

Re: Configure Backups broken?

2016-11-09 09:14:48,885 INFO [btpool0-123] [mid=1;] offline - Backup starting acct=ffffffff-ffff-ffff-ffff-ffffffffffff 2016-11-09 09:14:52,513 INFO [btpool0-123] [mid=1;] offline - Exported account local@host.local to Z:\zd_backup/local@host.local_2016-11-09_091448.tgz 2016-11-09 09:14:52,517 INFO ...

Go to advanced search