Search found 511 matches

by pup_seba
Mon Jan 14, 2019 3:47 pm
Forum: Spanish
Topic: ZCS upgrade from 8.8.9 to 8.8.11 will be performed.
Replies: 2
Views: 208

Re: ZCS upgrade from 8.8.9 to 8.8.11 will be performed.

Hola, No recuerdo la opción, pero si haces un "install.sh --help" la verás. Hay una opción que permite obviar la verficación de hostname para conexión tls al ldap (lo que te está dando problemas), algo así como no-check-host. Adicionalmente y previo a esto, puedes intentar bajar la configu...
by pup_seba
Mon Jan 14, 2019 2:16 pm
Forum: Administrators
Topic: Delay between mail reception
Replies: 7
Views: 1700

Re: Delay between mail reception

Hi,

Conf seems ok, although you could improve one or two things if you follow the performance tunning guide, they are not likely to be relevant for your problem.

Did you check what DualBoot and JDunphy told you? Do you see any kind of error message in your logs or something?
by pup_seba
Fri Jan 11, 2019 7:16 am
Forum: Administrators
Topic: Delay between mail reception
Replies: 7
Views: 1700

Re: Delay between mail reception

Hi, It is 'only' 30 minutes and the mail ends up being delivered, If I had to guess, I would put my money on performance bottleneck. Please share with us this info: - number of CPUs or vCPUs - Amount of RAM - Number of users - Number of mails in spool (adminUI > monitoring > spool). - Output of thes...
by pup_seba
Thu Jan 10, 2019 4:41 pm
Forum: Administrators
Topic: Monitoring antispam activity
Replies: 4
Views: 438

Re: Monitoring antispam activity

LOL...53 score must be the spammiest thing ever :) Thank you very much!!! For what is worth, I'm starting to suspect that the logging is not working good when reporting for spam detection. Either by means of the command I use to parse the log, or by the tool DualBoot suggested, I see that for one of...
by pup_seba
Thu Jan 10, 2019 3:32 pm
Forum: Administrators
Topic: Monitoring antispam activity
Replies: 4
Views: 438

Re: Monitoring antispam activity

Ok thanks!!! That looks cool altthough I'm confused https://imgur.com/M3Rf4bI If the number of emails detected as spam is "65" of which 62 where moved to users "spam" folder and 3 were killed, then the number seems too low. I think it corresponds to the number that this command r...
by pup_seba
Thu Jan 10, 2019 11:31 am
Forum: Administrators
Topic: Monitoring antispam activity
Replies: 4
Views: 438

Monitoring antispam activity

Hi and happy new year! I'm trying to see in the logs the antispam activity and how many mails are being filtered. For the purpose of finding out how many emails had been filtered by the DNS rules, I'm using: $ cat /var/log/zimbra.log | grep -i "blocked using" | wc -l which returns the amou...
by pup_seba
Mon Nov 19, 2018 1:36 pm
Forum: Administrators
Topic: setup multiple domain on a single server
Replies: 16
Views: 1940

Re: setup multiple domain on a single server

Is the mx record for that domain in public dns severs configured?

Are you able to receive mails for other domains?
by pup_seba
Mon Nov 19, 2018 10:49 am
Forum: Administrators
Topic: setup multiple domain on a single server
Replies: 16
Views: 1940

Re: setup multiple domain on a single server

Hi, Nothing special unless you need multi domain certificates. Just "zmprov cd nameofdomain" from CLI or go to the admin webui and clic your way through the wizards. Then you should see all the configurations you can adjust in the web admin UI and try to adjust them...but even if you do no...
by pup_seba
Mon Nov 19, 2018 9:51 am
Forum: Administrators
Topic: Sizing of innodb_buffer_pool_size
Replies: 9
Views: 1189

Re: Sizing of innodb_buffer_pool_size

Hi guys! I've historically sized the innodb_buffer_pool_size according to du -sh of the /opt/zimbra/db/data. But the thing is that when I run "top", I've never seen the mysql process using significatly more memory than the one reported by mysqltunner. So I truly think that my approach is o...
by pup_seba
Thu Nov 15, 2018 9:27 pm
Forum: Administrators
Topic: zmcontrol not command not found
Replies: 7
Views: 311

Re: zmcontrol not command not found

I'm in my phone so is kind of hard to read that output, but for what i can see. At least libexec and bin are missing from your /opt/zimbra Not related to your problem, but also not good, is the way you use to switch to user zimbra. Use 'su - zimbra' to load the right environment for zimbra to run wi...

Go to advanced search