Search found 7 matches

by Safesend
Wed Jul 11, 2018 8:45 pm
Forum: Users
Topic: Can't send any emails
Replies: 12
Views: 1170

Re: Can't send any emails

Why was my thread moved?
by Safesend
Tue Jul 10, 2018 11:47 pm
Forum: Users
Topic: Can't send any emails
Replies: 12
Views: 1170

Re: Can't send any emails

Even after trying to set up split dns via bind, here's how named.conf.options looks like on my ubuntu: options { directory "/var/cache/bind"; // If there is a firewall between you and nameservers you want // to talk to, you may need to fix the firewall to allow multiple // ports to talk. S...
by Safesend
Tue Jul 10, 2018 4:31 pm
Forum: Users
Topic: Can't send any emails
Replies: 12
Views: 1170

Re: Can't send any emails

A Split DNS is required if you're behind a NAT router (on a private LAN IP) and it's advisable if you're behind a firewall as Zimbra needs to be able to resolve the IP address of the ZCS server. Ok, I will look into it. But, for now, I reckon my dns is properly verified. The output does not seem to...
by Safesend
Mon Jul 09, 2018 11:33 pm
Forum: Users
Topic: Can't send any emails
Replies: 12
Views: 1170

Re: Can't send any emails

Are the correct ports open in the firewall? You mentioned that your DNS is 'correct' when I asked you earlier, did you configure a Split DNS? If you did then run the commands in the Verify section of this article: https://wiki.zimbra.com/wiki/Split_DNS If you don't have that configured then you wil...
by Safesend
Sun Jul 01, 2018 7:39 pm
Forum: Users
Topic: Can't send any emails
Replies: 12
Views: 1170

Re: Can't send any emails

Can you tail the log file and send another single message, see if that provides any clues. Hmm, nothing. No log since now >3 days ago. But the appp keeps saying it was sent. I then ran tail -f /var/log/zimbra.log and sent 2 more emails and the following popped out in the logs: Jul 1 19:25:27 zm2 po...
by Safesend
Sun Jul 01, 2018 12:09 am
Forum: Users
Topic: Can't send any emails
Replies: 12
Views: 1170

Re: Can't send any emails

Has anyone had this before? I wouldn't have thought so or the forums would be full of comments like this and in my thirteen years here I can assure you there hasn't been a situation you describe. You mentioned that your 'test' worked fine and now it doesn't, my question would be what happened betwe...
by Safesend
Thu Jun 28, 2018 10:05 pm
Forum: Users
Topic: Can't send any emails
Replies: 12
Views: 1170

Can't send any emails

I started a zimbra mailserver earlier this month. We had our first test this week. Before that, all the test emails came fine. There were about a dozen of them spread across a couple of weeks. However, yesterday, we began to send consistent volume of 1k emails/hr. After just an hour, we decided to p...

Go to advanced search