Search found 11 matches

by GrnEyedDvl
Tue Jan 15, 2019 3:24 am
Forum: Administrators
Topic: Wrong Zimbra admin port
Replies: 5
Views: 927

Re: Wrong Zimbra admin port

I had this problem once on a machine with multiple domains. The first domain setup would work fine, the domains setup after that failed.
by GrnEyedDvl
Tue Jan 15, 2019 2:39 am
Forum: Administrators
Topic: Network Edition not sending out emails
Replies: 2
Views: 417

Re: Network Edition not sending out emails

Is your ISP blocking port 25?

Look in /var/log/zimbra.log for the outgoing mail and see what it says.
by GrnEyedDvl
Tue Jan 15, 2019 1:54 am
Forum: Administrators
Topic: MTA shuts down, mail within domain still works.
Replies: 12
Views: 3573

Re: MTA shuts down, mail within domain still works.

Well disabling IMAP had no impact other than shortening my log files and making people mad. This is really frustrating as now I have practically 0 info to go on. I did have a few 400 errors (maybe 10) as posted above, and literally nothing else that reports as "error" or "denied"...
by GrnEyedDvl
Mon Jan 14, 2019 3:02 am
Forum: Administrators
Topic: MTA shuts down, mail within domain still works.
Replies: 12
Views: 3573

Re: MTA shuts down, mail within domain still works.

Hello, I remember an old bug but with 8.6 and was fix since : an IMAP connection from Apple Mail with Ipad or Iphone was leading to crash the server. In addition it was related to Imap Search folder with some complex search filters. Regards, Hello DualBoot, This started on 8.6 or 8.7, but I have up...
by GrnEyedDvl
Fri Jan 11, 2019 3:16 am
Forum: Administrators
Topic: MTA shuts down, mail within domain still works.
Replies: 12
Views: 3573

Re: MTA shuts down, mail within domain still works.

A small addition here. The MTA has been shutting down at pretty much all hours of the day. Between 6:00 and 7:00 tonight I booted the machine probably 3-4 times and it would run for 10 minutes and start catching up on its backlog from the filtering service, then it would die again. Since ImapSSLServ...
by GrnEyedDvl
Fri Jan 11, 2019 1:58 am
Forum: Administrators
Topic: MTA shuts down, mail within domain still works.
Replies: 12
Views: 3573

Re: MTA shuts down, mail within domain still works.

Sorry for the slow reply, I was out of town. Those look like Global Settings. What do the MTA settings look like on Configure > Servers? Have you tried configuring everything here instead of global settings? Lance I did find a setting in the Serve that didnt match Global, that fixed this problem. No...
by GrnEyedDvl
Wed Dec 26, 2018 3:35 am
Forum: Administrators
Topic: Potential Bug: MTA may not start with zmcontrol
Replies: 10
Views: 4194

Re: Potential Bug: MTA may not start with zmcontrol

Ok this is useful information, and I actually wonder if it applies to the problem I have been having here.
https://forums.zimbra.org/viewtopic.php?f=15&t=65285

Have you seen it with cron jobs and config reloads?
by GrnEyedDvl
Wed Dec 26, 2018 3:19 am
Forum: Administrators
Topic: MTA shuts down, mail within domain still works.
Replies: 12
Views: 3573

Re: MTA shuts down, mail within domain still works.

zimbra@MAIL:/$ postconf mydestination mydestination = localhost zimbra@MAIL:/$ postconf mynetworks mynetworks = 127.0.0.0/8 208.69.72.0/24 38.116.133.0/25 10.8.1.0/24 50.21.186.0/24 159.203.92.0/24 138.197.57.0/24 zimbra@MAIL:/$ postconf mydomain mydomain = thisiscorrect.com I left the IPs, no real...
by GrnEyedDvl
Sun Dec 16, 2018 12:41 pm
Forum: Administrators
Topic: MTA shuts down, mail within domain still works.
Replies: 12
Views: 3573

Re: MTA shuts down, mail within domain still works.

I'd update to 8.8.10 P4 before trying to diagnose this, Doug I can do that but upgrading to 8.8.9 didnt help. This is strange because if I remove them from the MTA I get a normal "denied" entry in the logs like this. root@MAIL:/var/log# grep denied zimbra.log Oct 11 06:54:14 MAIL postfix/...
by GrnEyedDvl
Fri Dec 14, 2018 10:55 pm
Forum: Administrators
Topic: MTA shuts down, mail within domain still works.
Replies: 12
Views: 3573

Re: MTA shuts down, mail within domain still works.

No thoughts at all? Its been ok most of this week, and have had to boot it 5-6 times today.

Go to advanced search