Search found 17 matches

by guigsilva
Mon Jun 21, 2010 5:18 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Problems send mail to some (few) domains
Replies: 3
Views: 728

[SOLVED] Problems send mail to some (few) domains

Hello Everybody!The problem was solved.We have a inspection rule on Cisco router to the traffic on port 25 (this apparently has a know bug...) shuting down this rule and forcing the postfix to greeting with HELO insted EHLO solved the question...I will try to reactivate the EHLO greeting with the in...
by guigsilva
Fri Jun 18, 2010 8:05 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Problems send mail to some (few) domains
Replies: 3
Views: 728

[SOLVED] Problems send mail to some (few) domains

Thanks for the help,
On the other side the admin says that the server shows the message as Non Delivery. I will ask for more detailed log and post here.
Thanks again
by guigsilva
Fri Jun 18, 2010 6:32 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Problems send mail to some (few) domains
Replies: 3
Views: 728

[SOLVED] Problems send mail to some (few) domains

Hello everybody, We have a problem here, one of our users are trying to send an mail and the RCTP down´t receive. Zimbra send a msg to my user with: Protocol error: host xxxx.xxxxxx.xx[ip.ip.ip.ip] said: 250 RCPT TO accepted (in reply to DATA command)I can see in /var/log/zimbra.log Jun 17 18:24:...
by guigsilva
Tue Jul 07, 2009 12:31 pm
Forum: Mobility
Topic: Zimbra OSE + Funambol Problem
Replies: 3
Views: 628

Zimbra OSE + Funambol Problem

Do you change the name of file from ZimbraConnector_0.x.x.s4j to ZimbraConnector.s4j????

I have the same problems and this works for me
Thanks

Guilherme
by guigsilva
Mon May 19, 2008 1:28 pm
Forum: Administrators
Topic: Trouble Sending mail - All Messages deferred!
Replies: 7
Views: 981

Trouble Sending mail - All Messages deferred!

Some thing for me, great help!!!
by guigsilva
Fri May 16, 2008 3:51 am
Forum: Migration
Topic: [SOLVED] Imapsync auth method problem
Replies: 4
Views: 2044

[SOLVED] Imapsync auth method problem

OK I figure out what happend, I have 2 domains on zimbra and I need to inform the complete username (username@userdomain.xx) to work.
Sorry Guys
Thanks rimius and everybody
by guigsilva
Thu May 15, 2008 6:06 am
Forum: Migration
Topic: [SOLVED] Imapsync auth method problem
Replies: 4
Views: 2044

[SOLVED] Imapsync auth method problem

Hello everybody! I am new on zimbra and I am planning to migrate some users from a Mail Server with DOVECOT+EXIM (without ssl) to a zimbra machine for tests. I install zimbra Release 5.0.5_GA_2201.DEBIAN4.0 DEBIAN4.0 FOSS edition in a Deb machine, all OK install and woks perfect. I migrate all users...

Go to advanced search