Search found 14 matches

by Robstarusa
Sun Mar 12, 2017 7:39 pm
Forum: Administrators
Topic: Ubuntu 14.04 - 8.7.4 imapS issue after upgrade.
Replies: 18
Views: 4494

Re: Ubuntu 14.04 - 8.7.4 imapS issue after upgrade.

I checked and I think the global settings had imap disabled. I enabled it, and made sure it was enabled for the domain, clicked save (in the gui) and rebooted the server. Same symptoms. Any other ideas? After reboot, I checked the GUI & see all 3 boxes for IMAP ("Enable Imap", "En...
by Robstarusa
Sun Mar 12, 2017 4:04 pm
Forum: Administrators
Topic: Ubuntu 14.04 - 8.7.4 imapS issue after upgrade.
Replies: 18
Views: 4494

Ubuntu 14.04 - 8.7.4 imapS issue after upgrade.

When I was running 8.6.0 (OSS) I was certified A on the Qualsys SSL check. After upgrading, I had DH ciphers & other settings reverted to enabled & went back to a capped grade of B. At this point Zimbra was working perfectly except for the weaker ciphers (eg: Tested in/outbound mail, web acc...
by Robstarusa
Thu Dec 02, 2010 10:23 am
Forum: Administrators
Topic: 2 mailboxes empty after power loss...?
Replies: 3
Views: 170

2 mailboxes empty after power loss...?

Thanks for the quick informative reply!I have found the messages & they are there, but not showing up in the GUI.Do I really need to re-inject if it's already in the directory but just not showing up in the zimbra gui ?Thanks,RobertEdit: I tried "zmprov rim user@domain.net start" a...
by Robstarusa
Thu Dec 02, 2010 8:19 am
Forum: Administrators
Topic: 2 mailboxes empty after power loss...?
Replies: 3
Views: 170

2 mailboxes empty after power loss...?

Hi everyone,I have a Dual Opteron 275 zimbra server (Ubuntu 10.04) with 4G of ram and Zimbra 6.0.8_GA_2661.UBUNTU10_64.I recently had a power loss and I didn't get to shut down the machine before the UPS ran out of battery. When it rebooted, the OS started but none of the zimbra servicees did.I ...

Go to advanced search