Search found 45 matches

by FredKarno
Sat Oct 10, 2015 12:28 pm
Forum: Administrators
Topic: New Install: Problem accessing ZCS upstream server.
Replies: 8
Views: 9823

New Install: Problem accessing ZCS upstream server.

I think this has to do with authentication. I've reverted to a snapshot of a plain, unconfigured Zimbra and the webmail client worked perfectly (tested with the default admin account). So I'm confident that DNS etc is set up properly. I worked my way through the tasks again, and checked the ...
by FredKarno
Sat Oct 10, 2015 7:27 am
Forum: Administrators
Topic: New Install: Problem accessing ZCS upstream server.
Replies: 8
Views: 9823

New Install: Problem accessing ZCS upstream server.

No, I haven't configured a split domain. I'm not looking to run both servers in parallel, but to migrate everyone from Exchange to Zimbra and then remove Exchange from the mx records and our mail routing (mail is routed via a spam scanning proxy anyway). I haven't migrated any accounts y...
by FredKarno
Sat Oct 10, 2015 6:44 am
Forum: Administrators
Topic: New Install: Problem accessing ZCS upstream server.
Replies: 8
Views: 9823

New Install: Problem accessing ZCS upstream server.

Here's the Dig any for MyDomain. I'm not sure why Phat is advertising iSCSI connections, but hey. There are two MX because I've still got the exchange server running. Is that likely to be a problem? I'm only using a single server install. ; <<>> DiG 9.9.4-RedHat-9.9.4-18.el7_1.5 <<>>...
by FredKarno
Sat Oct 10, 2015 6:23 am
Forum: Administrators
Topic: New Install: Problem accessing ZCS upstream server.
Replies: 8
Views: 9823

New Install: Problem accessing ZCS upstream server.

OK, thanks for the replies :) I'm behind a firewall, but it shouldn't be getting between me and the Zimbra server - we're both on the same subnet. DNS is being handled by a W2008 server which is running AD. I've set up a hairpin DNS on the firewall and local entries on the 08 server ...
by FredKarno
Sat Oct 10, 2015 5:50 am
Forum: Administrators
Topic: New Install: Problem accessing ZCS upstream server.
Replies: 8
Views: 9823

New Install: Problem accessing ZCS upstream server.

Hi folks, I've just started migrating from Exchange 2007 to Zimbra 8.6 on CentOS 7.5 and I've run into this issue. All services are running, I can get to the admin page of the Web GUI just fine. I was working through the installation tasks and set up a test account then tried to access the w...

Go to advanced search