Managed to install zimbra 8.6.0 no pages displayed

Ask questions about your setup or get help installing ZCS server (ZD section below).
georgeyates
Posts: 1
Joined: Mon Aug 12, 2019 4:38 pm

Managed to install zimbra 8.6.0 no pages displayed

Postby georgeyates » Mon Aug 12, 2019 4:40 pm

Nothing is displayed...what could be problem....
I checked what is listening to port 80 seems nginx is listening
lsof -i:80
COMMAND PID USER FD TYPE DEVICE SIZE/OFF NODE NAME
nginx 3004 zimbra 10u IPv4 403850 0t0 TCP *:http (LISTEN)
nginx 3005 zimbra 10u IPv4 403850 0t0 TCP *:http (LISTEN)
nginx 3006 zimbra 10u IPv4 403850 0t0 TCP *:http (LISTEN)
nginx 3007 zimbra 10u IPv4 403850 0t0 TCP *:http (LISTEN)
Wht could be problem...is it java not listening to port 80


phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26244
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

Re: Managed to install zimbra 8.6.0 no pages displayed

Postby phoenix » Mon Aug 12, 2019 6:10 pm

The first thing to point out is that you've installed an extremely old version of ZCS, you should install the current ZCS 8.8.15.
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

If you'd like to see this implemented in a future version of ZCS then please vote on Bugzilla entries 97706 & 108168
mathayo
Posts: 14
Joined: Fri Apr 13, 2018 5:04 am

Re: Managed to install zimbra 8.6.0 no pages displayed

Postby mathayo » Mon Aug 12, 2019 7:13 pm

managed to install 8.8.12 centos 6.5

When i hit https://ipaddress:7071

unable to connect, what could be the issue when i check in /var/log/zimbra.log nothing is given, no error message

Once i run curl -v http://127.0.0.1:80
i get refused to connect

Any ideas to a person experienced such a problem
phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26244
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

Re: Managed to install zimbra 8.6.0 no pages displayed

Postby phoenix » Tue Aug 13, 2019 5:44 am

mathayo wrote:managed to install 8.8.12 centos 6.5
You thread title say you installed 8.8.6, now you're saying it's 8.8.12 - which is it? Is this a new installation and if so, why haven't you installed the latest 8.8.15? Which operating system is this installed on?

When you post in these forums you should always give the ZCS & o/s version in use by posting the full output of the following command (run as the zimbra user):

Code: Select all

zmcontrol -v


mathayo wrote:When i hit https://ipaddress:7071
Why are you using the IP address rather than the hostname to get to the server? Is this behind a NAT router or firewall? If you are, have you installed a local DNS server and created the correct DNS A & MX records for your server etc.?
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

If you'd like to see this implemented in a future version of ZCS then please vote on Bugzilla entries 97706 & 108168
mathayo
Posts: 14
Joined: Fri Apr 13, 2018 5:04 am

Re: Managed to install zimbra 8.6.0 no pages displayed

Postby mathayo » Tue Aug 13, 2019 7:29 am

The issue is fixed. I allowed port 7071 to listen to my local iptables.
Now is working, updated also my 8.6.0 to 8.8.12

Return to “Installation and Upgrade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests