File attachment fails in Chrome Version 50.0.2661.94 m

Post feedback about our hosted demo or your local install. Tell us what you love and/or what you’d like to see added in the future.
hollyhubb
Posts: 3
Joined: Tue May 10, 2016 2:40 pm

File attachment fails in Chrome Version 50.0.2661.94 m

Postby hollyhubb » Tue May 10, 2016 3:13 pm

I was wondering if anyone else has seen this buggy behavior. Ever since the latest Chrome release (Version 50.0.2661.94 m), when users try to attach files using Chrome (AJAX, Zimbra 8.6.0_GA_1182), sometimes the files attach and sometimes nothing happens. It's so buggy that users may start the day not being able to attach files, then a few hours later they can, and then a few hours later they cannot. It has been incredibly difficult to troubleshoot because it is inconsistent. Sometimes I can open the user's mailbox via the admin console, using Chrome, and reproduce the problem but not always. I see no errors in the Windows logs nor in the Zimbra logs. No idea where to view Chrome logs if there are any. If anyone has experienced this issue, please let me know what you did to troubleshoot and resolve it. Thanks!


User avatar
L. Mark Stone
Elite member
Elite member
Posts: 1994
Joined: Wed Oct 09, 2013 11:35 am
Location: Portland, Maine
ZCS/ZD Version: 8.8.12 Network Edition
Contact:

Re: File attachment fails in Chrome Version 50.0.2661.94 m

Postby L. Mark Stone » Tue May 10, 2016 5:35 pm

FWIW I have seen this behavior in several browsers over the past few months.

Hope that helps,
Mark
___________________________________
L. Mark Stone
Mission Critical Email - Zimbra VAR/BSP/Training Partner https://www.missioncriticalemail.com/
Zeta Alliance http://www.zetalliance.org/
xxcchhyy
Posts: 3
Joined: Thu Nov 26, 2015 12:17 am

Re: File attachment fails in Chrome Version 50.0.2661.94 m

Postby xxcchhyy » Wed May 11, 2016 6:28 pm

same problem here

users run chrome on windows server 2008 R2 with latest updates

zimbra version - Release 8.6.0.GA.1153.UBUNTU14.64 UBUNTU14_64 FOSS edition, Patch 8.6.0_P6.

today chrome was updated to version 50.0.2661.102 m, tomorow I will see if it helps or not. If not, than I try to downgrade it, cant find another solution yet
User avatar
slalomjohn
Posts: 3
Joined: Mon May 16, 2016 9:04 am

Re: File attachment fails in Chrome Version 50.0.2661.94 m

Postby slalomjohn » Mon May 16, 2016 9:21 am

Zimbra 8.6.0_GA_1153.FOSS
Problem with attachments in Chrome 50.0.2661.102 m
In the Opera 37.0.2178.43 (on chrominium engine) no problems.
Symptoms:
1. Create new mail, enter (or no enter) recepients, click on "Attach", select file(s), click "Ok" - nothing doing - no attached file(s). O_o
2. Click again to "Attach" - select file(s), click "Ok" - 50% get error "Network error" or again get nothing in attachments or file(s) is attach to mail. O_O
hollyhubb
Posts: 3
Joined: Tue May 10, 2016 2:40 pm

Re: File attachment fails in Chrome Version 50.0.2661.94 m

Postby hollyhubb » Mon May 16, 2016 2:16 pm

Thank you all for confirming that you also experience the broken and inconsistent Chrome attachment behavior. If anyone finds a solution, I'm sure all of us would appreciate the sharing of that info. In the meantime my users have asked me to "fix Chrome" :shock: -Yeah, let me get started on that.... :lol:
User avatar
DualBoot
Elite member
Elite member
Posts: 1073
Joined: Mon Apr 18, 2016 8:18 pm
Location: Earth
ZCS/ZD Version: ZCS FLOSS - 8.7.11 Mutli servers

Re: File attachment fails in Chrome Version 50.0.2661.94 m

Postby DualBoot » Mon May 16, 2016 3:02 pm

installing FireFox will solve the problem :mrgreen:
The Guy - DualBoot

PostMaster - WikiMaster - SysAdmin
"Free Your Mind. Think Open Source"
april.org
Zetalliance Member - zetalliance.org
User avatar
slalomjohn
Posts: 3
Joined: Mon May 16, 2016 9:04 am

Re: File attachment fails in Chrome Version 50.0.2661.94 m

Postby slalomjohn » Mon May 23, 2016 8:01 am

DualBoot wrote:installing FireFox will solve the problem :mrgreen:


It's NOT resolve problem.
I can use Google Chrome, not Firefox.
If you can't help - don't posting any messages on this post, please.
User avatar
DualBoot
Elite member
Elite member
Posts: 1073
Joined: Mon Apr 18, 2016 8:18 pm
Location: Earth
ZCS/ZD Version: ZCS FLOSS - 8.7.11 Mutli servers

Re: File attachment fails in Chrome Version 50.0.2661.94 m

Postby DualBoot » Mon May 23, 2016 11:00 am

If you want to be serious, may be you should pay for support ?
The Guy - DualBoot

PostMaster - WikiMaster - SysAdmin
"Free Your Mind. Think Open Source"
april.org
Zetalliance Member - zetalliance.org
User avatar
slalomjohn
Posts: 3
Joined: Mon May 16, 2016 9:04 am

Re: File attachment fails in Chrome Version 50.0.2661.94 m

Postby slalomjohn » Fri May 27, 2016 7:21 am

DualBoot wrote:If you want to be serious, may be you should pay for support ?


Oh-oh... In the commercical version's this problem NOT detected? :?
Or developer's can fixed this bug in comercical version, but not fixed in FOSS? :|
I can't get fully support, but i can send erros and bugs to developers for correcting in future.
phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26244
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

Re: File attachment fails in Chrome Version 50.0.2661.94 m

Postby phoenix » Fri May 27, 2016 10:04 am

slalomjohn wrote:
DualBoot wrote:If you want to be serious, may be you should pay for support ?


Oh-oh... In the commercical version's this problem NOT detected? :?
Or developer's can fixed this bug in comercical version, but not fixed in FOSS? :|
I can't get fully support, but i can send erros and bugs to developers for correcting in future.
Then you should file a report in Bugzilla.
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

If you'd like to see this implemented in a future version of ZCS then please vote on Bugzilla entries 97706 & 108168

Return to “Users”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests