Page 2 of 2

Re: Pidgin loses connection after update to 8.8.8

Posted: Thu Sep 13, 2018 8:13 am
by diginetde
Hi,
did someone find a solution? We still have this issue.
Regards

Re: Pidgin loses connection after update to 8.8.8

Posted: Wed Sep 19, 2018 1:20 pm
by BurntTech
We are still using swift and prefer not be using it. Does anyone have contacts for zimbra team to notice this? It obvious it was working and then changes in 8.8.8 broke this.

Re: Pidgin loses connection after update to 8.8.8

Posted: Wed Nov 21, 2018 7:02 am
by Qnupugasod
We are experiencing the same issue

Re: Pidgin loses connection after update to 8.8.8

Posted: Tue May 21, 2019 6:50 pm
by funonabun
I installed Gajim because it had configurable pings and timeouts and even experimenting with insane values, it still occurs. It has to be an issue with Zimbra and not XMPP protocols. Does anyone know of a viable solution, because while you can still utilize the chat for outgoing, if it is currently disconnected no one will receive it. I could always enable the queuing feature in Pidgin, but that's flaky and I shouldn't have to. This needs fixed ASAP.

Re: Pidgin loses connection after update to 8.8.8

Posted: Fri Sep 27, 2019 2:34 pm
by BurntTech
This is over a year later and still an issue. I find this disappointing since I can only assume is this an issue with OSE and not the network edition otherwise a lot more users would be affected. It appears "Zimbra Chat" OSE and "Zimbra Connect/Talk" are separate which does seem a bit concerning to have similar modules among the confusion.

Anyone on OSE have this working XMPP clients?
Anyone on Network Edition have issues with XMPP clients?

FYI: the view count on this thread is close to 25,000 views :cry: