Admin GUI COS dropdown in user general tab problem.

Discuss your pilot or production implementation with other Zimbra admins or our engineers.
dhallweb
Posts: 39
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:07 pm

Admin GUI COS dropdown in user general tab problem.

Postby dhallweb » Tue Apr 11, 2006 1:50 pm

I have set up 5 COS profiles, when I go into the user's account to make a COS change I only see 4 in the dropdown and thus I cant change the COS from the admin GUI console if the COS I want is the 5th one in the list. Mandriva 2006 workstation and FF 1.0.6 with Network version 3.0.1.


14319KevinH
Ambassador
Ambassador
Posts: 4558
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:52 pm

Admin GUI COS dropdown in user general tab problem.

Postby 14319KevinH » Tue Apr 11, 2006 3:46 pm

Interesting. If you add a 6th do you only see 5? Can you try a more recent version of Firefox or IE just to compare? How many are listed if you use zmprov?
dhallweb
Posts: 39
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:07 pm

Admin GUI COS dropdown in user general tab problem.

Postby dhallweb » Tue Apr 11, 2006 4:52 pm

Hmmm, if I put more COSs in(now have 7) I get a slider bar and I can select the one I want. If I cut it back to 5 the slider goes away and I lose the abilty to see or select the 5th one, I have a similar problem on the domains on this same workstation. I will check some other combinations when I get the time so just FYI here. Work around for me at the moment is to add some dummy COSs and domains until I get some time to look at it, Just went live on Monday so I am a little busy at the moment.
dhallweb
Posts: 39
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:07 pm

Admin GUI COS dropdown in user general tab problem.

Postby dhallweb » Tue Apr 11, 2006 4:58 pm

Works OK in Windows, FF and IE. Will try and see what the problem is on my Mandriva Box and let you know.
1649Greg
Advanced member
Advanced member
Posts: 121
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:53 pm

Admin GUI COS dropdown in user general tab problem.

Postby 1649Greg » Wed Apr 12, 2006 2:26 am

This is a known problem on Linux desktops. I believe it is fixed now.
dhallweb
Posts: 39
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:07 pm

Admin GUI COS dropdown in user general tab problem.

Postby dhallweb » Wed Apr 12, 2006 1:16 pm

I updated to the latest FF on my Linux workstations and it is not perfect but improved enough so I can work with it. Not a big deal, just something somebody else may run across.

Return to “Administrators”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 31 guests