Search found 254 matches

by rsharpe
Mon May 11, 2009 1:00 pm
Forum: Administrators
Topic: Changed domainname now can't get Zimbra Web Interface
Replies: 3
Views: 547

Changed domainname now can't get Zimbra Web Interface

I think I have this resolved for now. I was able to revert the mailstore back to the old domain name and everything is working.
by rsharpe
Mon May 11, 2009 11:41 am
Forum: Administrators
Topic: Changed domainname now can't get Zimbra Web Interface
Replies: 3
Views: 547

Changed domainname now can't get Zimbra Web Interface

This is from the mailbox.log file: SoapEngine - handler exception com.zimbra.common.service.ServiceException: error while proxying request to target server no such server: ExceptionId:btpool0-10:1242059989534:3c309d1bbcb0666c Code:service.PROXY_ERROR Arg:(url, STR, "") at com.zimbra.common...
by rsharpe
Mon May 11, 2009 11:37 am
Forum: Administrators
Topic: Changed domainname now can't get Zimbra Web Interface
Replies: 3
Views: 547

Changed domainname now can't get Zimbra Web Interface

Is this a possible proxy issue? I've never turned on proxy before.
by rsharpe
Mon May 11, 2009 11:17 am
Forum: Administrators
Topic: Changed domainname now can't get Zimbra Web Interface
Replies: 3
Views: 547

Changed domainname now can't get Zimbra Web Interface

I changed the domain name of my servers in a multi-server install and now I can't seem to get into the web interface. I get a login screen but after I log in I get nothing. Swift assistance would be greatly appreciated!
by rsharpe
Thu Nov 27, 2008 12:01 pm
Forum: Administrators
Topic: Postfix MX Backup
Replies: 4
Views: 541

Postfix MX Backup

I would suggest you do a multi-server install setting up the MTA on your "backup" server. Just run the install script on the backup server, just install the MTA portion nothing else.
by rsharpe
Thu Jul 24, 2008 8:33 am
Forum: Administrators
Topic: LDAP Crashing
Replies: 2
Views: 345

LDAP Crashing

Over the last couple of months I've been having an issue with one of my LDAP servers. A few times a week the LDAP service crashes, the mail system carries on because my backup server picks everything. But I am getting paged at 1AM a few time a week and it is very frustrating. When I upgraded the...
by rsharpe
Fri Mar 14, 2008 3:11 pm
Forum: Administrators
Topic: External ldap, friend or foe?
Replies: 4
Views: 606

External ldap, friend or foe?

In the admin console you can setup the domain to do external authentication, its very easy just follow the wizard.
by rsharpe
Mon Mar 03, 2008 9:00 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Commercail Cert/Multi-server Install
Replies: 1
Views: 331

[SOLVED] Commercail Cert/Multi-server Install

I figured it out. My keystore still had the tomcat entry in it and will preferring it. I may be advantageous to remove the keystore in the upgrade.
by rsharpe
Mon Mar 03, 2008 8:27 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Commercail Cert/Multi-server Install
Replies: 1
Views: 331

[SOLVED] Commercail Cert/Multi-server Install

I have five servers: 2 LDAP servers 2 MTA servers 1 Mailbox serverAll running version 5.0.1.I have been running self-signed certs for over a year, and I am now install commercial certs. I am using a wildcard cert if it make any difference.I used the web interface to generate the CSR, but it wouldn&#...
by rsharpe
Mon Feb 11, 2008 1:27 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: SMTP Auth not working
Replies: 1
Views: 323

SMTP Auth not working

This is most likely because your users are in the zimbraMTAMyNetworks. Whoever sits in those subnets are considered trusted and do not have to authenticate.

Go to advanced search