Search found 6 matches

by bunny
Tue Aug 29, 2017 6:06 am
Forum: Virtualization
Topic: Zimbra with Citrix XenServer
Replies: 9
Views: 1964

Re: Zimbra with Citrix XenServer

Thank you Sir for your prompt reply. I will try creating virtual disks. Sir, I tried installing zimbra on Xen server. But I feel that there is storage limitation in open source of Xen. I am using opensource Xen server and I wanted to use 6TB storage space for zimbra mailbox. Please suggest me how to...
by bunny
Thu Aug 24, 2017 9:31 am
Forum: Virtualization
Topic: Zimbra with Citrix XenServer
Replies: 9
Views: 1964

Re: Zimbra with Citrix XenServer

Sir,
I tried installing zimbra on Xen server. But I feel that there is storage limitation in open source of Xen. I am using opensource Xen server and I wanted to use 6TB storage space for zimbra mailbox. Please suggest me how to proceed further.
by bunny
Thu Mar 23, 2017 11:46 am
Forum: Virtualization
Topic: Zimbra with Citrix XenServer
Replies: 9
Views: 1964

Re: Zimbra with Citrix XenServer

I'm also quite happy with XenServer and ZCS. However, you should be aware that ZCS is only supported with 64 bits OSes on XenServer, due to a problem with LDAP under 32 bits. Sir, I would like to know how to setup zimbra on Xenserver specially about how to manage storage of 6TB that has to be confi...
by bunny
Wed Jan 29, 2014 12:03 am
Forum: Administrators
Topic: Problems in ver 8.0.5
Replies: 0
Views: 52

Problems in ver 8.0.5

Sir, I am new to zimbra. We have installed ver 8.0.5. The main problem we are facing is that when a message is opened it is showing "unknown" in From and to of the message. Some times for those users whose reading pane is off, It is not opening the message when double-clicked. It will be a...
by bunny
Fri Nov 22, 2013 3:05 am
Forum: Administrators
Topic: zmconfigd is not running
Replies: 1
Views: 69

zmconfigd is not running

my zimbra version is 7.1.2.
Thjanks
by bunny
Fri Nov 22, 2013 3:04 am
Forum: Administrators
Topic: zmconfigd is not running
Replies: 1
Views: 69

zmconfigd is not running

Hi, I am new to zimbra. In the process of enabling policy daemon I have mis-typed it as zmlocalconfig -e postconf-enable-smtpd-policyd=yes and zmprov mcf +zimbraMtaRestriction "check-policy-service unix:private/policy" instead of zmlocalconfig -e postconf_enable_smtpd_policyd=yes and zmpro...

Go to advanced search