Search found 7 matches

by MichaelB12
Fri Jul 08, 2011 2:52 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Very high CPU usage with 7.1.1
Replies: 15
Views: 2395

[SOLVED] Very high CPU usage with 7.1.1

You right is may be a coincidence... and still not sure of the cause of this problem.
Is where i read not information.. why zmconfigd is not running.. how to fix it.. ?
http://www.zimbra.com/forums/administrators/50673-zmconfigd-not-running-error-all-possible-fix.html

zimbra-p2.png

by MichaelB12
Thu Jul 07, 2011 10:45 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Very high CPU usage with 7.1.1
Replies: 15
Views: 2395

[SOLVED] Very high CPU usage with 7.1.1

Just little thing...After apply PATCH 2 for 7.1.1 my cpu start again to overload et ~40% of cpu.. I saw that zmconfigd not running... even after the patch.I read and read i that forum and find someone that wrote to install "nc"So i did: yum install nc/etc/init.d/zimbra restart And now.. zm...
by MichaelB12
Thu Jun 23, 2011 2:04 am
Forum: Administrators
Topic: Zimbra 7.1.1: High CPU spikes every 5 minutes
Replies: 4
Views: 713

Zimbra 7.1.1: High CPU spikes every 5 minutes

I fixed a similar problem.. it exist a patch for 7.1.1 GA..
See my last post.. may be it will resolve your problem.
http://www.zimbra.com/forums/administrators/50266-solved-very-high-cpu-usage-7-1-1-a.html
>

Michael
by MichaelB12
Thu Jun 23, 2011 2:01 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Very high CPU usage with 7.1.1
Replies: 15
Views: 2395

[SOLVED] Very high CPU usage with 7.1.1

In my case, i fixed the problem...

It exist a patch for 7.1.1 GA (Zimbra Collaboration Suite Open Source Edition)
Open Source Edition Downloads: Enterprise Messaging and Collaboration Software by Zimbra
My CPU back to a normal value. See my attach...


Michael

zimbra3.png

by MichaelB12
Mon Jun 20, 2011 2:03 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Very high CPU usage with 7.1.1
Replies: 15
Views: 2395

[SOLVED] Very high CPU usage with 7.1.1

Yes i saw that some swap is used, it appear after some weeks of usage.. But i don't think is the cause of this problem. If i restart my server no swap is used and cpu spike continue.. But thanks for your tweaks i will test it later on my server.I saw that someone else have a similar problem in t...
by MichaelB12
Fri Jun 17, 2011 4:18 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Very high CPU usage with 7.1.1
Replies: 15
Views: 2395

[SOLVED] Very high CPU usage with 7.1.1

Yes upgrade pass without problem like each times for me... That process below run every ~2 minutes and take almost 100% of CPU for ~1 minute.. I already had something similar in a older version may be one or two years ago but was fixed.. See which process take CPU:zimbra 13156 86.6 8.2 613216 169004...
by MichaelB12
Thu Jun 16, 2011 11:00 am
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] Very high CPU usage with 7.1.1
Replies: 15
Views: 2395

[SOLVED] Very high CPU usage with 7.1.1

Hi,From Zimbra version: 7.1.1_GA_3196 under CentOS 5.5 x64, my CPU still very high all the time if i compare with previous version. That overload the CPU of my main VM server.Release 7.1.1_GA_3196.RHEL5_64_20110527011124 CentOS5_64 FOSS editionI suppose is a bug.. ? Can i downgrade to 7.1.0 without ...

Go to advanced search