Search found 8 matches

by Bullfrog
Wed Dec 18, 2019 12:23 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: soap service 503 after update
Replies: 26
Views: 5130

Re: soap service 503 after update

I encountered the same problems after updating to the recent patch version today. In the log file /opt/zimbra/log/zmmailboxd.out, there's always an exception coming up when accessing the login page: javax.servlet.UnavailableException: Could not initialize class org.openzal.zal.extension.StoreManage...
by Bullfrog
Mon Dec 18, 2017 9:26 pm
Forum: Administrators
Topic: External Relay MTA with Multiple Local Host Destinations
Replies: 1
Views: 510

External Relay MTA with Multiple Local Host Destinations

We recently reconfigured our network security, which now requires us to send all external email through a Relay MTA. We configured this through the Zimbra Admin console by going to Configure ---> Global Settings ----> MTA and configuring the appropriate options there. However, we have run in to one ...
by Bullfrog
Mon Oct 31, 2016 3:58 am
Forum: Administrators
Topic: Issue with Ports
Replies: 7
Views: 4837

Re: Issue with Ports

Interestingly, in the Zimbra Wiki, it appears that the article regarding Autodiscover is providing the same incorrect results I am getting. See here: https://wiki.zimbra.com/wiki/Autodiscover#The_autodiscover_Log_trace_for_EAS In the results generated and posted in that wiki article, you can see tha...
by Bullfrog
Mon Oct 31, 2016 1:57 am
Forum: Administrators
Topic: Issue with Ports
Replies: 7
Views: 4837

Re: Issue with Ports

@NetCircle - Thank you for the help. I am slowly getting there, troubleshooting one piece at a time. Interestingly, I tested setting up an Exchange ActiveSync account on an Android device, and it worked perfectly. However, it simply will not configure an iOS 10 device (iPad or iPhone). Could this be...
by Bullfrog
Wed Oct 26, 2016 7:50 pm
Forum: Administrators
Topic: Issue with Ports
Replies: 7
Views: 4837

Re: Issue with Ports

I have been doing more digging to see where I have things misconfigured, but still can't find anything. However, I have found the following: ⋅ I used the Microsoft tool for Autodiscovery. Zimbra is responding to the request by providing the following information: ⋅ <Url>https://z...
by Bullfrog
Thu Oct 20, 2016 5:43 pm
Forum: Administrators
Topic: Issue with Ports
Replies: 7
Views: 4837

Re: Issue with Ports

I should also add that I did issue the following commands as well:

  • zmmailboxdctl restart

And for good measure:

  • zmcontrol restart
by Bullfrog
Thu Oct 20, 2016 5:30 pm
Forum: Administrators
Topic: Issue with Ports
Replies: 7
Views: 4837

Re: Issue with Ports

Thank you for the reply. I have read through the links you provided (many times... :? ) and can not seem to find the problem. Here are a few more details about my setup that may be relevant: ⋅ Single Server Installation ⋅ Recently upgraded from 8.6 patch 7 to 8.7 ⋅ Plat...
by Bullfrog
Tue Sep 27, 2016 9:04 pm
Forum: Administrators
Topic: Issue with Ports
Replies: 7
Views: 4837

Issue with Ports

I recently upgraded from Zimbra Network Edition 8.6 to 8.7. In doing so, I followed the instructions for installing and configuring the proxy and memcache. Please note that this is a StandAlone installation on a single server. Since the upgrade, I have noticed two problems: ⋅ From the Admi...

Go to advanced search