Search found 6 matches

by SailawayMgt
Sat Nov 19, 2016 5:07 pm
Forum: Installation and Upgrade
Topic: Zimbra Admin UI Page is unstable
Replies: 1
Views: 749

Zimbra Admin UI Page is unstable

Good Morning, We are having a stability issue with the Admin UI. At times it is up and operating normally. Then other times, I will come back and find that it will not load. YET at the same time, the webmail login page will load and login flawlessly. Very frustrating. I have checked zmcontrol status...
by SailawayMgt
Sat Nov 19, 2016 3:14 pm
Forum: Administrators
Topic: I can NOT load Zimbra Admin UI. It is blank.
Replies: 34
Views: 15165

Re: I can NOT load Zimbra Admin UI. It is blank.

We did a full reinstall. It's working now. Time for testing.
by SailawayMgt
Sat Nov 19, 2016 1:51 am
Forum: Administrators
Topic: I can NOT load Zimbra Admin UI. It is blank.
Replies: 34
Views: 15165

Re: I can NOT load Zimbra Admin UI. It is blank.

Well, The Admin UI was working. Now it is not. I have checked the Jetty Log and it is blank. Is that a clue to something else I should be looking for? We are running a clean install of 8.7.1 on an updated CentOS 6. As things are now, we are able to send and receive mail just fine. The webmail portal...
by SailawayMgt
Fri Nov 18, 2016 6:11 pm
Forum: Administrators
Topic: I can NOT load Zimbra Admin UI. It is blank.
Replies: 34
Views: 15165

Re: I can NOT load Zimbra Admin UI. It is blank.

Holy Crimmeny,

I left for about an hour and came back, tried to load it and what do you know. IT WORKS all of a sudden. Something I did needed time to to clear something I think.

Thanks guys :-)

Time for testing. I hope she is stable.
by SailawayMgt
Fri Nov 18, 2016 4:49 pm
Forum: Administrators
Topic: I can NOT load Zimbra Admin UI. It is blank.
Replies: 34
Views: 15165

Re: I can NOT load Zimbra Admin UI. It is blank.

zmbr16 wrote:After refreshing /opt/zimbra/jetty/zimbraAdmin, I can login to admin UI without a problem.

Do you have to manipulate dst-nat every time?



How do I "Refresh" jetty?
by SailawayMgt
Fri Nov 18, 2016 4:47 pm
Forum: Administrators
Topic: I can NOT load Zimbra Admin UI. It is blank.
Replies: 34
Views: 15165

Re: I can NOT load Zimbra Admin UI. It is blank.

Good Morning all, We have just done a fresh install of Zimbra 8.7.1 on CentOS 6. The server installed beautifully with no issues. My initial testing of the admin account is good for sending and receiving mail. However, after trying ALL of the solutions shown thus far, I can not get the ZImbra Admin ...

Go to advanced search