Search found 5 matches

by malcolm10x
Fri Jan 03, 2020 5:37 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Zimbra connector for ARM CPU
Replies: 0
Views: 757

Zimbra connector for ARM CPU

Is there a Zimbra connector for the new ARM-based MS Surface Pro X ARM processor? I'm using Outlook 365 (all up to date as of 3 January 2019) on W10-64 (which is also up to date). Installing the 64-bit connector 8.7.10.1711 with server 8.7.11_GA_1854 complains it is not ARM-64 compatible, needs to s...
by malcolm10x
Fri Dec 06, 2019 3:58 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Junk folder is the new Inbox
Replies: 1
Views: 1774

Junk folder is the new Inbox

Background : Two-year old Thinkpad in fine condition. W10-64 v.1903. Fully patched (both Lenovo Vantage and Win Update). Outlook 365 (fully updated). Zimbra 8.7.10.1711 client and 8.7.11_GA_1854 server. Problem : Zimbra tab disappeared in Outlook and rules stopped working. Repaired connector, Zimbr...
by malcolm10x
Tue Oct 08, 2019 4:16 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Zimbra Server Rules - incoming moved to new folder
Replies: 0
Views: 2377

Zimbra Server Rules - incoming moved to new folder

Details: W10-64 ver 1903 O365 - latest CtR a/o 8 October 2019 ZCO / ZCS: 8.7.10.1711 / 8.7.11_GA_1854 We had 30 or so rules set up for our CEO that copied his emails upon entering his Inbox to custom folders. Either coincidentally (or because of) recent updates to Outlook and W10, his email now are ...
by malcolm10x
Tue Oct 08, 2019 3:09 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: Zimbra Options Not Shown In Setup Window
Replies: 2
Views: 2260

Re: Zimbra Options Not Shown In Setup Window

Not sure if user found his answer or not, but I have encountered this issue with W10-64 and Outlook 2016 CtR and Z-conn 8.7.10.1711 (I believe). My solution has always been to do a repair or reinstall of the connector. I know user claims this was done to no avail, but it has never failed me. Perhaps...
by malcolm10x
Mon Jan 22, 2018 7:47 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: MAPI was unable to load the information service LSMSSP.DLL
Replies: 3
Views: 9952

Re: MAPI was unable to load the information service LSMSSP.DLL

Try doing a repair on the Zimbra connector from Control Panel's Programs & Features. It has worked for me on several occasions.

Go to advanced search