Search found 3 matches

by silviana.saputra
Sat Jun 23, 2018 10:08 am
Forum: Administrators
Topic: Failed to start slapd after power failure with no error messages
Replies: 4
Views: 1353

Re: Failed to start slapd after power failure with no error messages

The error log that i got from zimbra.log Jun 23 09:58:11 mail postfix/proxymap[17082]: warning: dict_ldap_connect: Unable to bind to server ldap://mail.domain.com:389 as uid=zmpostfix,cn=appaccts,cn=zimbra: 80 (Other (e.g., implementation specific) error) Jun 23 09:58:11 mail postfix/proxymap[17082]...
by silviana.saputra
Sat Jun 23, 2018 9:24 am
Forum: Administrators
Topic: Failed to start slapd after power failure with no error messages
Replies: 4
Views: 1353

Re: Failed to start slapd after power failure with no error messages

nothing.. just like this.

[zimbra@mail root]$ zmcontrol start
Host mail.domail.com
Starting ldap...Done.
Failed.
Failed to start slapd. Attempting debug start to determine error.



[zimbra@mail root]$

I have not seen zimbra.log yet..
Can you show me the way?

Thanks for replying
by silviana.saputra
Sat Jun 23, 2018 7:22 am
Forum: Administrators
Topic: Failed to start slapd after power failure with no error messages
Replies: 4
Views: 1353

Failed to start slapd after power failure with no error messages

Please help me, i new to zimbra.

After Power failure yesterday.
Slapd service do not want to start.
There is no error message.. just

Failed.
Failed to start slapd. Attempting debug start to determine error.

Just it.
I already try to restore backup. But likely backup file is corrupted.

Go to advanced search