Search found 36 matches

by warmbowski
Wed Aug 31, 2011 11:47 am
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: How does one check ZCO License usage?
Replies: 4
Views: 677

How does one check ZCO License usage?

Well, the answer that I got from support was to upgrade from the 6.0 to 7.1, because the 7.1 version has a CoS/mailbox setting to turn on/off the ZCO syncing. So this would be a fine-grained way to control ZCO licensing and select exactly what mailboxes can sync with ZCO. They also said that if you ...
by warmbowski
Tue Aug 30, 2011 1:40 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: How does one check ZCO License usage?
Replies: 4
Views: 677

How does one check ZCO License usage?

Thanks for the reply. I think you are correct that the audit.log is the place to check. When I do a quick cat /opt/zimbra/log/audit.log.* | grep mapi I get a nice list of all of the times the ZCO connectors checked in with a CheckLicense command like this: 2011-08-22 07:45:24,086 INFO [btpool0-671:/...
by warmbowski
Tue Aug 23, 2011 2:14 pm
Forum: Zimbra Connector for Outlook
Topic: How does one check ZCO License usage?
Replies: 4
Views: 677

How does one check ZCO License usage?

I have 50 Network Licenses, but only 25 of them support the Zimbra Outlook Connector. What I am having trouble with is finding out the status of how many of those licenses are used. Is there a cli command that will show me the number of ZCO licenses in use?Also, What constitutes using a ZCO license?...
by warmbowski
Sat Nov 20, 2010 4:11 pm
Forum: Administrators
Topic: Zimbra GAL Search
Replies: 6
Views: 389

Zimbra GAL Search

Is this a bug or normal behavior, or is it a misconfiguration? I have run into this situation after my process of migrating from 6.0.8 32bit to 6.0.8 64bit following this procedure. And that 32bit install was allowing anonymous external ldap connections, so I wouldn't have noticed this situation...
by warmbowski
Thu Oct 21, 2010 1:11 pm
Forum: CalDAV / CardDAV / iSync
Topic: iCal (via CalDAV) error: "The calendar X was not found on the server."
Replies: 12
Views: 2029

iCal (via CalDAV) error: "The calendar X was not found on the server."

I just encountered this problem on ZCS 6.0.8 NE using iCal on Snow Leopard via CalDav connection. The irony is that the offending appointment that broke the CalDav connection to the Zimbra server was a Webex appointment for the Zimbra Overview & ZCS 7.0 Live Preview. I attached the .ics file tha...
by warmbowski
Wed Apr 08, 2009 2:58 pm
Forum: Mobility
Topic: [SOLVED] Mobile web on iPhone - Calendar color/border problems
Replies: 2
Views: 375

[SOLVED] Mobile web on iPhone - Calendar color/border problems

That was easy. I got the day appointments rendering properly again by inserting this at line 384 (in the .zo_day_appt class) of /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/css/zmobile1.css border:1px solid #333333;as well as adding all of the color classes to the end of /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/css/zmo...
by warmbowski
Wed Apr 08, 2009 2:52 pm
Forum: Mobility
Topic: [SOLVED] Mobile web on iPhone - Calendar color/border problems
Replies: 2
Views: 375

[SOLVED] Mobile web on iPhone - Calendar color/border problems

When using the mobile web interface on an iPhone for viewing calendar, there are some differences between the "Old Interface" and the "New Interface". The calendar day views do not render appointments' background colors or boarders around the appointments. These same appointm...
by warmbowski
Thu Feb 12, 2009 11:53 am
Forum: Zimlets
Topic: [SOLVED] Alfresco Zimlet
Replies: 1
Views: 168

[SOLVED] Alfresco Zimlet

I see you have this marked solved, but there is no answer in the thread. How was this problem solved?
by warmbowski
Fri Dec 19, 2008 1:32 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] After zmsetservername - old stats gone
Replies: 2
Views: 194

[SOLVED] After zmsetservername - old stats gone

One additional note.For some reason my aggregate tables all had a mix of mail2 and mail2.domain.com under the host field. so I had to run the update twice for each aggregate table such as: update amavis_aggregate set host='mail' where host='mail2'; update amavis_aggregate set host=&#...
by warmbowski
Fri Dec 19, 2008 1:00 pm
Forum: Administrators
Topic: [SOLVED] After zmsetservername - old stats gone
Replies: 2
Views: 194

[SOLVED] After zmsetservername - old stats gone

Thanks Tonster, that worked. Here are the specific sql commands for each table:These are the tables that needed alteration: amavis: update amavis set host='mail' where host='mail2'; amavis_aggregate: update amavis_aggregate set host='mail' where host='mail2'; disk_agg...

Go to advanced search