Search found 15 matches

by msutherland
Mon Jan 05, 2015 11:28 am
Forum: General Questions
Topic: Zimbra webclient 8.5.x - spelling issues
Replies: 1
Views: 320

Zimbra webclient 8.5.x - spelling issues

I have recently upgraded a customer's NE 7.2.6 to 8.5.1 and now find that when doing a spell check, that no spelling suggestions are provided. Thinking that this might be an upgrade issue, I have now looked at another customer who I did a fresh 8.5.0 for and find the same problem. Luckily most o...
by msutherland
Thu Oct 30, 2014 11:17 am
Forum: General Questions
Topic: Unable to create or copy a COS in Zimbra 8.5 NE Admin GUI
Replies: 4
Views: 463

Unable to create or copy a COS in Zimbra 8.5 NE Admin GUI

Hi Jorge, Release 8.5.0_GA_3042.RHEL6_64_20140828192109 RHEL6_64 NETWORK edition. I'm fairly sure that the same happens on a 8.0.0 release also (another customer ), but since I didn't need to create any other COS, it didn't really matter much! Do you know why a script is being executed o...
by msutherland
Wed Oct 29, 2014 6:57 pm
Forum: General Questions
Topic: Unable to create or copy a COS in Zimbra 8.5 NE Admin GUI
Replies: 4
Views: 463

Unable to create or copy a COS in Zimbra 8.5 NE Admin GUI

Hi, I have recently installed an 8.5 NE for a new client, but find that I can't create or copy a COS using the GUI. If I use copy, the first wizard page comes up and then as soon as I use next, nothing happens for a while and the browser (Firefox) says that a script is busy. If I cancel the scri...
by msutherland
Sat Oct 11, 2014 5:21 am
Forum: Administrators
Topic: Where has "insert image via URL" gone in latest Zimbra Web client?
Replies: 1
Views: 378

Where has "insert image via URL" gone in latest Zimbra Web client?

For years, I have created a subfolder under briefcase called signatures, shared this folder with anybody and uploaded the small logos needed to be included in signatures and then inserted links to these images in the signatures. This works really well. For a new customer with the latest Zimbra, I fi...
by msutherland
Fri Oct 30, 2009 8:39 am
Forum: Migration
Topic: Groupwise migration problem
Replies: 0
Views: 174

Groupwise migration problem

I am having issues with the Groupwise migration wizard relating to access to the Groupwise accounts. The log gives no information other than it can not login to any mailbox, but it is clear that the trusted application mechanism is not working. No trusted application has been created (when I look in...

Go to advanced search