Search found 72 matches

by patrickwilson82
Thu Mar 29, 2018 1:28 pm
Forum: Administrators
Topic: Still relaying through exchange
Replies: 1
Views: 479

Re: Still relaying through exchange

I found my answer. It looks like I still had relaying set up under servers, and MTA.
by patrickwilson82
Thu Mar 29, 2018 1:17 pm
Forum: Administrators
Topic: Bounceback message
Replies: 2
Views: 552

Re: Bounceback message

Thanks for the reply. That's what I figured. I just wanted to make sure there wasn't something I could do on my end to help them come through, without allowing a ton of other spam.
by patrickwilson82
Wed Mar 28, 2018 1:38 pm
Forum: Administrators
Topic: Bounceback message
Replies: 2
Views: 552

Bounceback message

Hello, One of my users has a customer trying to email him that's getting a bounceback message. "Unverified Client host rejected: Generic - Please relay via ISP (xo.net) " I've already tried whitelisting the domain name through the CLI, but he is still getting this. Is this something that I...
by patrickwilson82
Mon Mar 26, 2018 9:38 pm
Forum: Administrators
Topic: Still relaying through exchange
Replies: 1
Views: 479

Still relaying through exchange

We migrated from our Exchange 2003 Server to Zimbra, and incoming email is now working just fine. But our outgoing email is still being routed through our old exchange server. We didn't realize this at first, but when we turned off the old Exchange outbound message were getting stuck in the queue , ...
by patrickwilson82
Wed Mar 21, 2018 7:27 pm
Forum: Administrators
Topic: Backup Error
Replies: 6
Views: 1020

Re: Backup Error

As far as the mounting issue goes, it looks as if I have to mount this manually and can't use the /etc/fstab because it causes a kernel panic. So I now have the directory mounted, but when I run zmbackup -f from the command line I get "Error occurred: invalid request: Missing account list"...
by patrickwilson82
Tue Mar 20, 2018 9:30 pm
Forum: Administrators
Topic: Backup Error
Replies: 6
Views: 1020

Re: Backup Error

As far as the mounting issue goes, it looks as if I have to mount this manually and can't use the /etc/fstab because it causes a kernel panic. So I now have the directory mounted, but when I run zmbackup -f from the command line I get "Error occurred: invalid request: Missing account list"...
by patrickwilson82
Tue Mar 20, 2018 4:01 pm
Forum: Administrators
Topic: Backup Error
Replies: 6
Views: 1020

Re: Backup Error

zimbra@ZM01:~$ zmcontrol -v Release 8.7.11.GA.1854.UBUNTU16.64 UBUNTU16_64 NETWORK edition. When I try running zmbackup -f, it tells me that /mnt/nfs/ZCS_Backup is not writable. This is a network file share on a Windows server. My /etc/fstab entry for it looks like this. //bu01/ZCS_Backup /mnt/nfs/Z...
by patrickwilson82
Tue Mar 20, 2018 1:09 pm
Forum: Administrators
Topic: Backup Error
Replies: 6
Views: 1020

Backup Error

Hi there, When trying to run a backup it fails and I get the following error "Message: Error! Cannot write to target path /mnt/nfs/ZCS_Backup! Error code: CSFE_SVC_ERROR Method: ZaBackupXWizard.prototype.createPath". I tried clearing space on the Backup Server, but this did not seem to hel...
by patrickwilson82
Fri Mar 16, 2018 8:36 pm
Forum: Administrators
Topic: Configuring razor and pyzor
Replies: 0
Views: 817

Configuring razor and pyzor

Hello, I've installed razor and pyzor, but I'm having some trouble getting them configured. I run this command "zimbra@ZM01:~$ razor-admin -home=/opt/zimbra/data/amavisd/.razor -create" and I keep getting "Use of uninitialized value in concatenation (.) or string at /usr/share/perl5/R...
by patrickwilson82
Fri Mar 16, 2018 6:33 pm
Forum: Administrators
Topic: Allowing user's access to a second mailbox
Replies: 3
Views: 1545

Re: Allowing user's access to a second mailbox

Thanks for the help Mark!

Go to advanced search