Search found 15 matches

by RomanI
Thu Jul 11, 2019 2:59 pm
Forum: Administrators
Topic: mailbox migration to zimbra 8.8
Replies: 4
Views: 807

Re: mailbox migration to zimbra 8.8

you can try taking a look at the following:

https://johannfenech.com/?p=172

and

https://syslint.com/blog/tutorial/zimbr ... ct-method/

I've been using the scripts successfully to migrate from server to server, across versions and base os...
by RomanI
Thu Jul 11, 2019 2:53 pm
Forum: Administrators
Topic: CVE-2019-9670 being actively exploited (Hacked Server)
Replies: 248
Views: 326219

Re: CVE-2019-9670 being actively exploited

"You can move all your current data and config to a new server with the ZeXtras Migration Tool, take a look at that." the problem with that approach is that we've got way too much data and mailboxes to get it done quick enough. We are a 24/7 shop and any email downtime affects the bottom l...
by RomanI
Thu Jul 11, 2019 2:11 pm
Forum: Administrators
Topic: CVE-2019-9670 being actively exploited (Hacked Server)
Replies: 248
Views: 326219

Re: CVE-2019-9670 being actively exploited

so the last attempt (yesterday) put a fake zmiostat into /tmp... again cleaned that, created dummy file with the same name and them used chattr to lock it... reset all zimbra passwords... so far it's been clean through the night - but then we were also clear for close to a month after doing patch 14...
by RomanI
Wed Jul 10, 2019 2:29 pm
Forum: Administrators
Topic: CVE-2019-9670 being actively exploited (Hacked Server)
Replies: 248
Views: 326219

Re: CVE-2019-9670 being actively exploited

I've been actively fighting an infection on an 8.6, patch 14 install - have followed the steps outlined and keep having this thing coming back. Yesterday we had zmcpustat appear again. stopped the process, cleaned it, deleted the file, created a temp file with the same name, locked it using chattr, ...
by RomanI
Mon Jul 08, 2019 6:36 pm
Forum: Users
Topic: Flter to Redirect to Address
Replies: 6
Views: 4081

Re: Flter to Redirect to Address

I'm currently running 8.8.12_ga and this is still occurring. You can create the rule, you can activate the rule (I'm not sure if it actually runs or not), but there doesn't seem to be a way to run the rule...you get the message box and then it doesn't actually run the rule against any messages in th...

Go to advanced search