I do not understand "zmamavisdctl is not running"

Ask questions about your setup or get help installing ZCS server (ZD section below).
elderf
Advanced member
Advanced member
Posts: 55
Joined: Sat Sep 13, 2014 12:10 am

I do not understand "zmamavisdctl is not running"

Postby elderf » Wed Mar 03, 2010 12:07 pm

'Im testing the 6.0 version .. is installed but not receive emails that are sent from local accounts ... when I run I get zmcotrol status
zmamavisdctl is not running
Does not start the antispam and antivirus and e are deferred to the server but does not complete the delivery ..
What can I do?
Thanks


phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26727
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

I do not understand "zmamavisdctl is not running"

Postby phoenix » Sun Mar 07, 2010 4:29 am

[quote user="elderf"]'Im testing the 6.0 version .. is installed but not receive emails that are sent from local accounts ... when I run I get zmcotrol status
zmamavisdctl is not running
Does not start the antispam and antivirus and e are deferred to the server but does not complete the delivery ..
What can I do?[/QUOTE]You need to provide some more detailed information on the problem, what errors do you see in the log files? Is your mail ending up in the deferred queue? Do you have a Split DNS installed (you should if you're behind a NAT router or firewall)? Are all the other services running?
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

Per ardua ad astra

Return to “Installation and Upgrade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests