License Activation - error

Ask questions about your setup or get help installing ZCS server (ZD section below).
sdrury
Advanced member
Advanced member
Posts: 163
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:42 pm

License Activation - error

Postby sdrury » Wed Feb 09, 2011 5:21 am

Check out Bug 56525 – License activation test fails when upgrading


14645ApolloDS
Posts: 17
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:47 pm

License Activation - error

Postby 14645ApolloDS » Wed Feb 09, 2011 7:40 am

Well, I had the following strange behavior when upgrading 6.x to 7.0:
Looking for valid license to install...failed to install license.
*******ERROR
Failed to install a license - this will prevent your server from functioning properly

Please contact Zimbra to obtain a license

Press RETURN to continue

Activating license...license activated.

Starting servers...done.
--> license activated...???
sdrury
Advanced member
Advanced member
Posts: 163
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:42 pm

License Activation - error

Postby sdrury » Wed Feb 09, 2011 4:37 pm

You still need to do the manual activation per the bug report I posted above.
Sean.
dave_kempe
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 200
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:55 pm

License Activation - error

Postby dave_kempe » Thu Feb 10, 2011 5:43 pm

We had to update ca-certificates to get the curl test URL to work.

the certificate used by the zimbra server requires a new root certificate to work correctly.
d2globalinc
Advanced member
Advanced member
Posts: 90
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:30 pm

License Activation - error

Postby d2globalinc » Fri Feb 11, 2011 4:47 am

FYI - I was having an issue with this activation using CentOS .. Solved it by installing "which".. It was missing from the base OS installation - must not have been needed before this installation script for 7.


yum install which


Return to “Installation and Upgrade”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests