Zimbra webclient 8.5.x - spelling issues

General discussion about Zimbra Desktop.
msutherland
Posts: 15
Joined: Sat Sep 13, 2014 12:49 am

Zimbra webclient 8.5.x - spelling issues

Postby msutherland » Mon Jan 05, 2015 11:28 am

I have recently upgraded a customer's NE 7.2.6 to 8.5.1 and now find that when doing a spell check, that no spelling suggestions are provided. Thinking that this might be an upgrade issue, I have now looked at another customer who I did a fresh 8.5.0 for and find the same problem. Luckily most of their users are using the ZCO so have not noticed, but my 7.2.6>8.5.1 almost all use the webclient and are rather upset. I have searched for others with this problem and come up empty! Surely this problem can not be unique to my server/browser combination?



msutherland
Posts: 15
Joined: Sat Sep 13, 2014 12:49 am

Zimbra webclient 8.5.x - spelling issues

Postby msutherland » Tue Jan 06, 2015 5:38 pm

Looks like spelling support rather depends on the browser being used, but this never seemed to be a problem in the past! Is no one else out there having this problem and which browser are you using. Discovered under Firefox that you can download a dictionary and then Firefox seems to underline misspellings even without using the Zimbra button. I was really hoping that users do not need to do this kind of thing to get spell checking working. Any experiences out there that could help? Thank you so much

Return to “General Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests