Http error: 400

If Zimbra Desktop had a sync failure, it may have told you to post your error in this section.
techguy
Posts: 4
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:49 pm

Http error: 400

Postby techguy » Thu Oct 02, 2008 8:23 am

hi, i apologize in advance if i posted this in the wrong place, i have a friend that has comcast as their isp. about 5 days ago their email stopped working, when they contacted comcast support they were told their email address don't exist and never did exist, so the tech recreated their emails and he was able to logon one time but after that he only gets an error message stating
HTTP ERROR: 400
invalid request: server abs.comcast.net does not have zimbraMailMode set, maybe it is not a store server?

RequestURI=/service/preauth
Powered by Jetty://
he has tried logging on from all his pc's at home, i also get this message when logging on from my work, and the comcast tech gets this when trying from their side. i'm sure after researching around that this is something related to a setup issue on comcast's side, which doesn't surprise me. and of course their stumped. what i'm looking for is a more technical explanation of the fix or other wordage that i can give him so he can call comcast and get someone to fix it that knows what their doing. the site that their webmail login goes to is http://smartzone.comcast.net, he also has tried it through a mail client with no luck. thanks for your time :)


mmorse
Ambassador
Ambassador
Posts: 6036
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:24 pm

Http error: 400

Postby mmorse » Thu Oct 02, 2008 2:20 pm

Please PM/Email me the address/account name.
marcmac
Elite member
Elite member
Posts: 2091
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:53 pm

Http error: 400

Postby marcmac » Thu Oct 02, 2008 3:05 pm

techguy, please have your friend contact comcast customer support with this issue. We'll take a look at it, but they are running the comcast email system, not Zimbra, so we can't perform support for user accounts directly.
The comcast support number is 1-800-COMCAST
[quote user="techguy"]hi, i apologize in advance if i posted this in the wrong place, i have a friend that has comcast as their isp. about 5 days ago their email stopped working, when they contacted comcast support they were told their email address don't exist and never did exist, so the tech recreated their emails and he was able to logon one time but after that he only gets an error message stating
HTTP ERROR: 400
invalid request: server abs.comcast.net does not have zimbraMailMode set, maybe it is not a store server?

RequestURI=/service/preauth
Powered by Jetty://
he has tried logging on from all his pc's at home, i also get this message when logging on from my work, and the comcast tech gets this when trying from their side. i'm sure after researching around that this is something related to a setup issue on comcast's side, which doesn't surprise me. and of course their stumped. what i'm looking for is a more technical explanation of the fix or other wordage that i can give him so he can call comcast and get someone to fix it that knows what their doing. the site that their webmail login goes to is http://smartzone.comcast.net, he also has tried it through a mail client with no luck. thanks for your time :)[/QUOTE]
techguy
Posts: 4
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:49 pm

Http error: 400

Postby techguy » Thu Oct 02, 2008 3:20 pm

ok well he has 3 times no luck and from looking on the web it seems comcast now uses the zimbra software for their web mail. thats why i posted the question here :)
mmorse
Ambassador
Ambassador
Posts: 6036
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:24 pm

Http error: 400

Postby mmorse » Thu Oct 02, 2008 3:28 pm

Contrary to the "server abs.comcast.net does not have zimbraMailMode set" wording, from our limited access (we don't host the system but lend engineering services) it appears the account is actually not properly re-provisioned in LDAP branches. ie: The error is in the Comcast directory and thus an attempt to migrate the user to Zimbra did not work/had interesting results.
techguy
Posts: 4
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:49 pm

Http error: 400

Postby techguy » Thu Oct 02, 2008 3:41 pm

hi mmorse i just got your private message i am getting that for you now thanks everyone for all the help :)
mmorse
Ambassador
Ambassador
Posts: 6036
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:24 pm

Http error: 400

Postby mmorse » Thu Oct 02, 2008 3:43 pm

No problem, and we're sorry to hear that they're having difficulty - Smartzone is a large messaging system, of which Zimbra is just one component; therefore, it is best to contact the Comcast Care team who is responsible for the entire messaging platform.

Web: Comcast Help and Support (Email Form or Live Chat)

Phone: 1-800-COMCAST (1-800-255-2278)
techguy
Posts: 4
Joined: Fri Sep 12, 2014 11:49 pm

Http error: 400

Postby techguy » Thu Oct 02, 2008 3:52 pm

thankyou :)

Return to “Error Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests