[SOLVED] After Upgrade to 6.0 mailsearch not working

Post feedback about our hosted demo or your local install. Tell us what you love and/or what you’d like to see added in the future.
mtanzer
Posts: 36
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:39 pm

[SOLVED] After Upgrade to 6.0 mailsearch not working

Postby mtanzer » Tue Sep 15, 2009 1:37 am

After an upgrade to 6.0.0_GA I am not able to find Mail:



in: "inbox" from: name



or

[QUOTE]

from: @domain.com

[/QUOTE]
doesn't find anything. This was one of the best features in 5.0.x...
:-(


phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26698
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

[SOLVED] After Upgrade to 6.0 mailsearch not working

Postby phoenix » Tue Sep 15, 2009 7:41 am

It works for me (and hasn't been changed) but the example you've posted is incorrect, the mailbox doesn't need quotes around it (although I'm not sure it matters). Details of the search syntax is in the wiki.
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

Per ardua ad astra
mtanzer
Posts: 36
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:39 pm

[SOLVED] After Upgrade to 6.0 mailsearch not working

Postby mtanzer » Tue Sep 15, 2009 8:08 am

I am using Zimbra since years and use the search function extensivly. The advanced search through the menu doesnot work as well. The quotes where made my zimbra advances search, not by me.


A somle search from: tanzer leads to:
method:	SearchRequest

msg: system failure: Caught null

code: service.FAILURE

detail: soap:Receiver

trace: btpool0-69:1253020226494:df80b0575b5c05d4

request:
Body: {

SearchRequest: {

_jsns: "urn:zimbraMail",

limit: 25,

locale: {

_content: "de"

},

offset: 0,

query: "from: tanzer",

sortBy: "dateDesc",

types: "conversation",

tz: {

id: "Europe/Berlin"

}

}

},

Header: {

context: {

_jsns: "urn:zimbra",

account: {

_content: "martin@xxxx.at",

by: "name"

},

authToken: "(removed)",

notify: {

seq: 4

},

session: {

_content: 1131,

id: 1131

},

userAgent: {

name: "ZimbraWebClient - FF3.0 (Linux)",

version: "6.0.0_GA_1802.UBUNTU6"

}

}

}


I restarted zimbra and tried again:

in:inbox from: tanzer

No errors, the GUI shows the normal mailbox.
mtanzer
Posts: 36
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:39 pm

[SOLVED] After Upgrade to 6.0 mailsearch not working

Postby mtanzer » Wed Sep 16, 2009 9:59 am

It seems to be a browser caching problem. I use firefox on linux - on an fresh browser ist works.

Return to “Users”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests