help setting up Zimbra Desktop for windows Vista

General discussion about Zimbra Desktop.
digitalrao
Posts: 1
Joined: Fri Sep 12, 2014 10:45 pm

help setting up Zimbra Desktop for windows Vista

Postby digitalrao » Tue Sep 18, 2007 3:36 am

I been wanting to try out Zimbra for long time now.. I downloaded and Installed it , but when I go to put in my domain stuff. I don't have server or DNS access because I am on Microsoft OfficeLive and still on godaddy servers still but no DNS or Server level access to put on Zimbra on my system . Can anyone help?


phoenix
Ambassador
Ambassador
Posts: 26243
Joined: Fri Sep 12, 2014 9:56 pm
Location: Liverpool, England

help setting up Zimbra Desktop for windows Vista

Postby phoenix » Tue Sep 18, 2007 5:37 am

[quote user="digitalrao"]I been wanting to try out Zimbra for long time now.. I downloaded and Installed it , but when I go to put in my domain stuff. I don't have server or DNS access because I am on Microsoft OfficeLive and still on godaddy servers still but no DNS or Server level access to put on Zimbra on my system . Can anyone help?[/QUOTE]Do you have a Zimbra server installed anywhere? Desktop will only connect to a Zimbra server.
Regards

Bill

Rspamd: A high performance spamassassin replacement

If you'd like to see this implemented in a future version of ZCS then please vote on Bugzilla entries 97706 & 108168

Return to “General Questions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests