error autocomplete the TO field

If Zimbra Desktop had a sync failure, it may have told you to post your error in this section.
sibercintra
Posts: 1
Joined: Wed May 11, 2016 8:23 pm

error autocomplete the TO field

Postby sibercintra » Wed May 11, 2016 8:27 pm

Hi Guys, we have a Ubuntu server environment with 14:04 Zimbra 8.6 installed with about 400 mailboxes and all services is running perfectly, but we have a problem that is generating a certain stress here with users. On the server we have two domains, one I used to climb the environment and the area in the company's production. It has also set up a global list of (internal) addresses for the two domains. The error occurs when accessing the webmail and the act of sending a message use the autocomplete the TO field, ajax returns the Global Address List, as follows "test2" <teste2@domain.com> when we try to send is presented to us an invalid email warning and after the error message email withheld. Literally he is playing the e-mail address as "test2" <teste2@domain.com> which is not valid. If we edit the address autocomplete returned to the TO field returned to "test2" <teste2@domain.com> to <teste2@domain.com> e-mail is delivered normally.
Anyone ever run into this problem? Can you help me?

thanks

Síber


User avatar
DualBoot
Outstanding Member
Outstanding Member
Posts: 792
Joined: Mon Apr 18, 2016 8:18 pm
Location: Earth
ZCS/ZD Version: ZCS FLOSS - 8.7.11 Mutli servers

Re: error autocomplete the TO field

Postby DualBoot » Mon May 16, 2016 1:40 pm

What is the invalid email ?
The Guy - DualBoot

PostMaster - WikiMaster - SysAdmin
"Free Your Mind. Think Open Source"
april.org
Zetalliance Member - zetalliance.org
kristall
Posts: 4
Joined: Thu Apr 05, 2018 7:12 am

Re: error autocomplete the TO field

Postby kristall » Mon May 07, 2018 7:47 am

sibercintra wrote:Hi Guys, we have a Ubuntu server environment with 14:04 Zimbra 8.6 installed with about 400 mailboxes and all services is running perfectly, but we have a problem that is generating a certain stress here with users. On the server we have two domains, one I used to climb the environment and the area in the company's production. It has also set up a global list of (internal) addresses for the two domains. The error occurs when accessing the webmail and the act of sending a message use the autocomplete the TO field, ajax returns the Global Address List, as follows "test2" <teste2@domain.com> when we try to send is presented to us an invalid email warning and after the error message email withheld. Literally he is playing the e-mail address as "test2" <teste2@domain.com> which is not valid. If we edit the address autocomplete returned to the TO field returned to "test2" <teste2@domain.com> to <teste2@domain.com> e-mail is delivered normally.
Anyone ever run into this problem? Can you help me?

thanks

Síber


I have the same problem. Is this problem solved?

Return to “Error Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest